D66 EP-lijsttrekker naar Amstelveen

m344[1]Een van de bij het grote publiek volstrekt onbekende Europarlementariërs komt vrijdag 16 mei (10.15 – 10.45 uur) naar de weekmarkt in het Stadshart. D66-lijsttrekker Sophie in ’t Veld, wel te verstaan. Zij komt met een compleet campagneteam en bijbehorende bus, laat de Amstelveense afdeling van de partij weten. Op de markt gaat In ’t Veld praten met mensen over Europa. Het Europese parlement is het tandeloze club je dat niet eens zelf kan bepalen waar het vergadert. Vrijwel iedereen lijkt tegen de kosten verslindende geregelde verhuizing van Brussel naar Straatsburg, maar niemand van de parlementariërs is in staat daar verandering in te brengen.

Er verdwijnen ook doorgaans politici heen die in Nederland buiten de boot zijn gevallen. Of hier volstrekt onbekenden. De lokale fractie van D66 zegt intussen heel blij te zijn met het bezoek van de democratische voorvrouw in de aanloop naar de verkiezingen voor het Europese Parlement, waarvoor de opkomst – omdat geen hond weer wat daar anders dan miljarden verslinden gebeurd – standaard laag is. Maar D66-fractievoorzitter in de gemeenteraad Frank Berkhout vindt het ‘geweldig’ dat in ’t Veld naar Amstelveen wil komen. “Zo krijgen we nog beter de kans mensen te overtuigen van het Europese D66 verhaal.” Volgens Berkhout voert D66 campagne voor een sterk Nederland in een sterk Europa, kennelijk menend dat het ene geenszins het andere min of meer uitsluit.

 

Lees ook:D66 volgens EP-verkiezing grootste in AV
Lees ook:Amstelveense opkomst verkiezingen boven landelijk gemiddelde
Lees ook:Rutte: In Brussel gaat het om Amstelveen
Lees ook:Premier in Stadshart voor VVD-campagne
Lees ook:Raadslid Berkhout veroordeeld wegens ongeval

3 reacties op “D66 EP-lijsttrekker naar Amstelveen

  1. Anne-Mieke van der Vet

    Beste Johan,

    Dank voor de aandacht besteed aan het bezoek van de D66 bus aan de weekmarkt in Amstelveen.Het tijdstip is alleen niet helemaal goed doorgekomen, de bus is er van 10.15 tot 10.45 uur.
    Vriendelijke groet,
    Anne-Mieke van der Vet

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johan Bos

      En in dat halve uur wordt heel Europa doorgenomen met iedereen op de markt?

        /   Beantwoorden  / 
      1. vitrooltje

        hahahahahahahahahahahahahaha!!!!

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.