PvdA groot provinciale deur dicht voor PVV

Tjeerd Talsma

“Een trieste samenloop van omstandigheden,” noemde de Noord-Hollandse PvdA-lijsttrekker Tjeerd Talsme het zondag dat zijn partij niet in het Amstelveense college van B&W terecht is gekomen. “Je hebt altijd meer te zeggen in het college dan in de oppositie.” Met volledige instemming van de afdeling Amstelveen heeft de PvdA de deur dicht gegooid voor een eventuele coalitie met de PVV in Noord-Holland. Tijdens de PvdA-nieuwjaarsreceptie in P60 zei Talsma dat Hero Brinkman diens hand heeft overspeeld door te zeggen dat wat hem betreft vrouwen met hoofddoekjes niet meer welkom zijn op het provinciehuis als hij gedeputeerde wordt. Brinkman is provinciaal lijsttrekker voor de PVV. “Schandalig. Brinkman zegt de meest afschuwelijke dingen,” constateerde Talsma. Eerder had hij gezegd dat de PvdA niet op voorhand een partij uitsluit, dus ook niet de PVV, maar dat samenwerking daarmee hem niet voor de hand leek te liggen.  Na zijn uitspraken over de hoofddoekjes zit volgens hem de deur op slot. “Met deze mensen wil ik niet samenwerken.”De aanwezige PvdA leden lieten hun instemming met dat standpunt blijken. Talsma beklaagde zich er verder over dat van de media in de praktijk de PVV veel meer aandacht krijgt dan de PvdA. Hij gaat provinciaal overigens voor samenwerking met VVD, CDA en GroenLinks, de partijen die ook met de PvdA in de huidige coalitie zitten. “Op provinciaal niveau is de VVD niet zo gek,” aldus Talsma. Landelijk ligt het volgens hem anders en moet het kabinet van VVD en CDA, met gedoogsteun van de PVV, zo snel mogelijk weg. Volgens Talsma wordt daarvan na de verkiezingen het ware gezicht pas duidelijk. “Op 3 maart staat de werkelijke Mark Rutte op.”

De PvdA zegt in Noord-Holland te pleiten voor versterking van de economie en de werkgelegenheid, open polderlandschap, goed openbaar vervoer, compact bouwen, voor iedereen toegankelijke sport en cultuur, met toekomende generaties rekening houdend milieubeleid en ‘integer bestuur.’ Volgens hem zijn de provinciale verkiezingen zelden zo belangrijk geweest als die pp 2 maart aanstaande. “Zij doen er toe voor Nederland, Noord-Holland en de PvdA en moeten voorkomen dat het kabinet ook in de Eerste Kamer steun krijgt van een meerderheid,” aldus Talsma.

Lees ook:Gratis cursus Politiek Actief van de provincie
Lees ook:College onderhandelingen starten op 13 maart
Lees ook:Provincie investeert € 194 miljoen in natuur
Lees ook:Golfweg misschien toch via Amsteldijk
Lees ook:D66 voor verkiezingen in Stadshart

83 reacties op “PvdA groot provinciale deur dicht voor PVV

 1. wessel

  Wie op 2 maart op de PvdA stemt, stemt dus ook op VVD en CDA. Goed dat wij dit nu van u horen heer Talsma.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Peter

  Brinkman noemt als voorbeeld Fatima Elatik, stadsdeelvoorzitter van Amsterdam-Oost. Zij zou buiten het provinciehuis moeten afspreken als ze iets met de provincie te bespreken heeft.
  En dat is natuurlijk tegen het zere been van Talsma, omdat deze troel een jahoor PVDA zakkenvulster is. Daarnaast moet deze PVDA’er natuurlijk zijn grote mond houden omdat na de komende staten verkiezingen deze vervloekte partij niet meer bestaat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. bakker bik

   Door de zakkenvullers van oa de PvdA loop jij nu al van je pensioen te genieten, zakkenvuller Peter!

     /   Beantwoorden  / 
 3. j wi

  Kennelijk is het tegenwoordig mogelijk om een deur dicht te groten.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Onno

  Belachelijk, een hoofddoekje! Hoe durft zij het! Wil die meneer achter balie 2 ook zijn keppeltje even afdoen en hallo, ja u daar, die keting met het kruis eraan weg ermee! En die mevrouw waarbij je de rijbewijzen haalt moet als de wiedeweerga die stip van haar voorhoofd halen!

    /   Beantwoorden  / 
  1. peter

   Die stip op haar voorhoofd wil ik wel wegvegen hoor.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Ronald Pino

  @Onno Ben jij de Onno, die mij ‘beloften’ heeft gedaan? Zo ja dan wil ik graag mijn belofte aan jou hier vervullen en verder overal waar ik Onno Zwerver de Kippen****r tegenkom.

    /   Beantwoorden  / 
  1. bakker bik

   He Ronald, ben jij er ook weer! Denk aan je bloeddruk, ouwe auteur van 15 boeken. Leve de SP, het morgenrood naakt! Joepiede poepie!

     /   Beantwoorden  / 
  2. Onno

   Een zwerver en een pino en het gaat hier om pvda en pvv en nu hoera voor de sp? Gekke mensen:)
   Dus om op de eerste vraag terug te komen ronald pino,ik ben niet onno zwerver.

     /   Beantwoorden  / 
 6. Ronald Pino

  @bakker bik. Gelukkig je bent nog precies dezelfde. Geen haar wijzer geworden sinds je 6e.
  @Onno X Jammer. Want ik wilde Onno Zwe(r)ver graag de toezeggingen van december 2010 nakomen. Overigens is hij als hartstochtelijk bewonderaar van Sesamstraat (want die serie kan hij begrijpen) met een hele serie Sesamstraatnamen bezig geweest.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Ronald Pino

  @allen Voor allen die mijn naam noemen in relatie met de SP: ik geniet de onmetelijk grote eer er bij de sovjet partij die nu SP heet eruit te zijn gegooid omdat ik vond dat democratisch denken noodzakelijk was. Jullie zijn nooit ergens uitgegooid want behalve op een afstand wat anoniem kakelen stellen jullie niets voor.

    /   Beantwoorden  / 
  1. bakker bik

   Daarom wilde je aanvankelijk ook bij de SP om de democratie hoogtij te laten vieren, weliswaar dan wel onder jouw leiding,he! Ik heb nooit bij die club gewild hoor, ondanks dat ze af en toe best sympathieke punten hebben.

     /   Beantwoorden  / 
   1. peter

    @bakker bik,

    ja zo zit je inelkaar heulen met diverse vijandige politieke partijen (sp, pvda, gl). Het gaat je niet helpen hoor, je bent en blijft een overbodig persoon in het (zoals jij het noemt) onderwijs.

      /   Beantwoorden  / 
    1. bakker bik

     Deze manier van doen heb ik van jou geleerd, Peter.

       /   Beantwoorden  / 
   1. bakker bik

    Boewahahahahahaha!!

      /   Beantwoorden  / 
 8. Onno

  Je gaat je gang maar ik voel mij niet aangesproken omdat ik éénzelfde naam heb.

    /   Beantwoorden  / 
  1. peter

   Onno is een mannelijke Keltische voornaam uit de provincies Groningen en Oost-Friesland.

   De betekenis van de naam is onduidelijk. Als mogelijkheid wordt wel geopperd dat de naam afstamt van het middel- Nederlandse ‘onnen’, in de betekenis van ‘gunnen’: de (door God) gegevene. Een andere betekenis die aan de naam wordt gegeven is vrijgevende.

     /   Beantwoorden  / 
   1. peter

    Iets te vroeg verzonden. Had nog toe willen voegen dat Ronald Pino de zelfbenoemde godfather van de shrinks en onfortuinlijke schrijver van pulp boekjes eigenlijk geen naam mag hebben.

      /   Beantwoorden  / 
 9. Ronald Pino

  @Peter Als je universitair opgeleid zou zijn geweest had je ze kunnen begrijpen en ze niet voor pulp aangezien.

    /   Beantwoorden  / 
  1. bakker bik

   Wat zit je nou weer te leuteren over universitair geschoold. Die Peter is verbaal gezien al 10 keer beter dan die mislukte SP er Pino!

     /   Beantwoorden  / 
   1. peter

    Dank U wel bakker bik. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Over mij vooral. En jouw voorbeeldige ontleding van SPRP is natuurlijk ook heel cool.
    Maar waar het hierom gaat is dat die pvda eikels altijd aan het pvv bashen gaan, en dat kan omdat die non valeurs alles uit zijn verband halen (heet dat context?). Jammerlijke engerds. Maar nogmaals na de staten verkiezingen is het over en uit met die oplichters club.

      /   Beantwoorden  / 
    1. peter

     En nog even over universitair, dat stelt geen anus voor. En di RPSP’er is in geen 1 universitair document terug te vinden.

       /   Beantwoorden  / 
 10. Ronald Pino

  @bik sterke zin van Peter: Het gaat je niet helpen hoor, je bent en blijft een overbodig persoon in het (zoals jij het noemt) onderwijs.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Ronald Pino

  @Bakker bik. En zeker 100x beter dan die mislukte dorpsonderwijzer bakker bik.Overigens: Ik zou ook zo reageren als ik zo inferieur was als jij.

    /   Beantwoorden  / 
  1. hansi

   Is dit uw niveau?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Ronald Pino

    Nou en? Zijn de racistische honden van uw niveau? Vogel? Waar heb uik dat meer gehoord. Bij drs. M. Duyx. Google eens drs. M. Duyx.

      /   Beantwoorden  / 
 12. bakker bik

  Inferieur, inferieur! Zijn dat soms een soort tegengestelde wezens van de superieuren…………..? Waar heb ik dat meer gehoord?

    /   Beantwoorden  / 
 13. peter

  Go get him bakker. Alhoewel ik deze joker niet onder onze oosterburen kan plaatsen. Oosterlingen misschien.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ronald Pino

   @Petertje Niet in staat om voor jezelf op te komen, hummeltje? Als je jijbakker bik te hulp moet vragen of opjutten nadat je hem afgezeken hebt ben je wel erg snel aan het eind van je schaarse latijn. En ja! Ik ben Oosterling, ik voel me Oosterling en heb schijt aan bleekscheten zoals dat stelletje dat hier denkt mij aan te kunnen. Ha, ha, :) :)

     /   Beantwoorden  / 
   1. j wi

    tsssssss geen enkel respect, heb je niets beters te doen?

      /   Beantwoorden  / 
 14. bakker bik

  Nee, want zijn voormalige uitgevers wilden hem niet meer hebben, zijn clienten zijn weggelopen of hebben zelfmoord gepleegd, zijn wetenschappelijke publicaties waren te licht bevonden en zijn voormalige studenten wilden hun collegegeld terughebben, dus Peter wat restte hem: zich te scharen in de rijen van Pieter, de waarzegger!(RIP)die daardoor nog een greintje zelfrespect kon behouden.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Ronald Pino

  @jij-bakker bik en Petertje: Wat eervol dat jullie je toevlucht tot banale onzin moeten nemen om te proberen mijn onaantastbaar eervolle elitaire en gerespecteerde positie schade aan te doen. Gerespecteerd wabt rond 600 tot 800 lezers bezoeken dagelijks http://www.ronaldpino.blogspot.com. Toegegeven Hoge Bomen vangen veel wind maar wat jullie verspreiden heeft geen gezonde lucht.
  j wi: jij ook niet zo te zien! :) Dom hè.

    /   Beantwoorden  / 
 16. peter

  Ronald,

  die webpage van jou stinkt. Er is nauwelijks onderhoud, gedateerde onzin en wat nog veel erger is geen counter. Dus die bezoekers aantallen zijn niet te checken. Maar ik denk dat jij zelf dagelijks een paar honderd keer naar die rare webpage gaat voor een beetje zelfbevlekking.
  En bakkerbik en ik kennen elkaar al heel lang, en we zeiken elkaar graag af, but no harm done.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Ronald Pino

  Peter jij hangt van leugens en zieke fantasieen aan elkaar.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Suus

  Normale conversaties tussen normale mensen gebeurt hier dus ook al niet.Jammer van zo’n nieuwssite.
  Ronald Pino ik heb uw blogspot gelezen, u doet zich daar totaal anders voor dan hier op de site.

    /   Beantwoorden  / 
  1. bakker bik

   Dus dat valt u ook op. En dat stoort mij nou, zo gauw deze heer tegengas krijgt verandert hij in een hysterisch krijsend mannetje. Ik vraag me dan af wie hij werkelijk is. Een hypocriet ventje of een gespleten persoonlijkheid. Ik hoop voor hem geen van beiden, want ik wil best wel converseren, maar niet als een meester die praat tot zijn voetveeg. Ik wil met iedereen praten als ze serieus zijn en niet prat gaan over wel/niet gedane opleidingen/achtergronden.

     /   Beantwoorden  / 
 19. Ronald Pino

  @Suus – pardon beste Suus! Ik doe mij nergens voor: ik ben mezelf. Op mijn blogspot hoef ik mij niet te verweren tegen minderwaardig jaloers en dom gespuis. Hier spuug ik van me af. Bovendien! Ieder evenwichtig mens heeft evenveel slechtheid als goedheid in zich. Verwacht geen normale conversatie hier – geef het als voorbeeld. Moet je zien hoe men reageert.

  Zo beste Suus dat lucht op!

    /   Beantwoorden  / 
 20. Ronald Pino

  Peter iedere blogspot is voorzien van een gratis teller van de webprovider. Wat je ruikt als het stinkt zijn je rottende hersens.

    /   Beantwoorden  / 
  1. peter

   Ik zie die teller niet op die armzalige web page. Ook niet als verborgen counter in de web page source. Dus laat maar eens wat getallen zien over het aantal hits op betreffende page, niet meegerekend de refresh page die jij zelf doet.
   .
   .
   Mij voor leugenaar en zieke fantast uitmaken is ongeveer hetzelfde als de pot verwijt de ketel. En voor de rest heeft Suus natuurlijk gelijk, iemand met een MPS doet zich herhaalde malen voor als een ander mens.

     /   Beantwoorden  / 
  2. j wi

   Webmaster kunt u dit soort beledigende reacties verwijderen.

     /   Beantwoorden  / 
 21. peter

  http://www.vkblog.nl/blog/79805/1A4_MET_GRAM_%26amp%3B_ZWIER

  Wij Indo’s zijn van nature gevoeliger, emotioneler, verfijnder in ons optreden. We hebben een betere smaak voor voedsel en kleuren. Wij kunnen ons erop beroemen dat toen de Borobúdur gebouwd werd het Paleis op de Dam nog bedacht moest worden. De gamelanmuziek bestond al toen ze hier nog op muziek van tamboerijn en varkensblaas de driekusman dansten.
  Je hoeft niet neer te kijken op Nederlanders als je maar beseft dat jij en alleen jij de innerlijke rijkdom die je in je draagt tot bloei kunt laten brengen. Wees een diaspore van de Indocultuur en verrijk de Nederlandse beschaving.
  -
  -
  Ophouden nu hoor pino, met je kul verhalen.

    /   Beantwoorden  / 
 22. bakker bik

  Nou Pino, ik heb me eens een kwartiertje verdiept (sinds tijden) in jouw diepere gedachten. Eerst die brief aan Verhagen, komt me sympatiek voor, maar had je ook in 3 regels kunnen zeggen. En om hem te richten aan Verhagen, getuigt wel van een overdaad aan bombast en ronkende retoriek. Het doet me ook denken aan dat mopje van die muis en die olifant, die samen over een brug lopen. Zegt die muis tegen die olifant: “Wat stampen we lekker, he! ”
  -
  Het volgende stukje gaat over het feit dat je een Indo bent. En dan som je alle mooie dingen op over o.a. de oude Javaanse beschaving, maar je vergeet er bij te vertellen dat die evengoed zijn zwarte bladzijden kent, zoals de veelvuldige vervolgingen van de Chinezen. Je praat over het boek de njai (bijzit), waarin inderdaad de schandalige mentaliteit van de meeste kolonialen naar boven wordt gebracht tov deze vrouwen en menigmaal hun nageslacht. Velen van hun kinderen hebben ze indertijd links laten liggen, maar er zijn ook een aantal kolonialen geweest, die hebben dat niet gedaan en die zijn getrouwd en hebben hun kinderen geecht, ondanks dat de wet het tegen werkte. Dus dring je alsjeblieft niet in een slachtofferrol, zeg!

  Ik ben van gedeeltelijk Poolse afkomst.(een man die uit snik, snik, snik, armoede heeft getekend voor het KNIL!)

  Ben ik nou ook iemand (bazuinen&schalmeien weerklinken)die de beschaving (klaroenstoten)in het Koninkrijk der Nederlanden (militaire mars wordt ingezet)in de vaart der naties omhoog zal doen stoten???
  -
  Ach man, kom eens met je voeten op de grond. Natuurlijk ben je trots op je afkomst, maar houd er niet van die Blut und Boden theorietjes op na.

    /   Beantwoorden  / 
 23. Ronald Pino

  L*l denk je nouw werkelijk dat ik mijn kostbare tijd en mijn elitaire geest verkruimel aan jouw banale holle platvloersheden?

    /   Beantwoorden  / 
 24. Ronald Pino

  Correctie: Grote L*l denk je nou werkelijk dat ik mijn kostbare tijd en mijn elitaire geest verkruimel aan jouw banale holle platvloersheden?

    /   Beantwoorden  / 
 25. bakker bik

  Ik kijk uit naar uw nieuwe boek.

    /   Beantwoorden  / 
 26. Tante Truus

  Goh, ik was een tijdje afwezig, maar ik zie dat een normale discussie nog steeds niet mogelijk is en steevast naar de .. geholpen wordt door de heer Pino. zucht zucht.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Johan Bos

   Die was ook een tijd afwezig. Toch merkwaardig dat hij nagenoeg gelijktijdig met u terig keert.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Tante Truus

    Beste heer Johan Bos, dat zou kunnen dat de heer Pino ook een tijdje afwezig was, geen idee. Ik heb niet de moeite genomen om te kijken of hij op andere onderwerpen wel of niet een reactie heeft gegeven.
    Nu ik hier weer eens kijk valt het mij slechts op dat de goede man nog steeds andere mensen zit te beledigen. Vandaar mijn reactie. Maar voor uw aller rust ik ben weer weg hier. Aangezien ik misselijk word van het gekrakeel wat kennelijk ook nog ondersteund wordt door iemand die hier de BLOGS schrijft. Fijne avond verder, hartelijke groeten tante Truus

      /   Beantwoorden  / 
   2. j wi

    Mijn zeer sterke vermoeden is dan ook al een hele tijd: Ronald P. = Tante T.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ronald Pino

     j. wi Nou dat is dan knap stom.

       /   Beantwoorden  / 
 27. Ronald Pino

  @Johan Bos Als UW tante Truus mij ervan beschuldigt deze website naar de .. te helpen dan zou ik denken dat ik daarop gepast mag reageren!

    /   Beantwoorden  / 
 28. Ronald Pino

  @Tante Truus. Dat u een tijdje weg was heeft niemand verdriet gedaan. Niemand mist u en niemand dan uzelf antwoordt op uw commentaren.

    /   Beantwoorden  / 
 29. Ronald Pino

  @Tante Truus Maar waarschijnlijk wordt uw bijdrage wel gelezen door Marion/Sigarettenpeuk/ Feniks/Henk Stalknecht/Van den Manakker/Sigmund/Van de Swaffelaer/ Joop en uiteraard al jaren door Drs. M. Duyx door mij publiekelijk gekwalificeerd als waanzinnig.

    /   Beantwoorden  / 
 30. Ronald Pino

  @Tante Truus Echtwaar! Niemand zal u missen behalve natuurlijk Marion/Sigarettenpeuk/ Feniks/Henk Stalknecht/Van den Manakker/Sigmund/Van de Swaffelaer/ Joop en uiteraard al jaren door Drs. M. Duyx, bestuurslid van SP Amstelveen, door mij publiekelijk gekwalificeerd als waanzinnig.

    /   Beantwoorden  / 
 31. Ronald Pino

  @Tante Truus Verbeterde tekst: Werkelijk waar. Niemand zal u missen behalve Marion/Sigarettenpeuk/ Feniks/Henk Stalknecht/Van den Manakker/Sigmund/Van de Swaffelaer/ Joop en uiteraard Drs. M. Duyx door mij publiekelijk gekwalificeerd als waanzinnig.

    /   Beantwoorden  / 
 32. Mark de R

  Ik ben het hier helemaal mee eens, een blog is niet om het schelden op mensen die het niet met je eens zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 33. Ronald Pino

  @ de Heiligen van dit blog. Waarom willen altijd dezelfde nette schrijvers altijd op mij kritiek hebben wanneer ik terugsla? Waarom worden nooit de aanstichters van scheldpartijen aangesproken? Tante Truus komt ‘terug’ en begint te constateren dat ik dit blog vervuil. Wanneer ik dan terugsla worden mijn bijdragen verwijderd en vervolgens komen dan de heiligen die zelf nooit hun boekje te buiten gaan de eerste steen werpen en altijd naar mij. Ik denk dat dat komt omdat soort zijn eigen soort in bescherming neemt.

    /   Beantwoorden  / 
 34. Ronald Pino

  Ik sla alleen terug. Ik begin nooit. Als niemand mijn naam gebruikt, hoef ik ook niet te verschijnen. Dus hou mij erbuiten en ik blijf erbuiten.

  Tante Truus heb ik al op echo.nl ontmaskerd als Drs. Michel Duyx. Dat gebeurde met het artikel van Hans van der Liet “De SP een partij van bedriegers” dat inmiddels is verwijderd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   Webmaster deze vuilspuiterij van de heer Pino heeft werkelijk niets te maken met het nieuwsartikel. Wilt u zijn smadelijke reactie z.s.m. verwijderen.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Mark de R

   @Ronald, hier ben ik toch niet helemaal met je eens hoor, in het artikel over het broersepark werd na een mening van iemand door jou gelijk diegene met “debiel” aangeschreven.
   Vind ik toch niet echt een nette zaak.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Ronald Pinio

    @Mark de R. Nou en? Ik hoef niet mijn normen aan te passen aan de jouwe! Of ben je God? We hebben duidelijk niet op dezelfde universiteit gezeten. En als je het niet eens bent met mij kan ik daar heel goed inkomen. Waarschijnlijk behoor je ook wel tot de kosmopolieten die het Broersepark ook uniek vinden. Het Broersepark is leuk, interessant, ik kom er graag etc. maar hij is er een van honderden. Ik vind het van dorpse debiliteit getuigen als je een mooi park meteen uniek gaat vinden.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ronald Pino

     Ronald Pinio:
     1 februari 2011 om 1:04

     Correcties: Sorry!
     @Mark de R. Nou en? Ik hoef niet mijn normen aan te passen aan de jouwe! Of ben je God? We hebben duidelijk niet op dezelfde universiteit gezeten. En als je het niet eens bent met mij kan ik daar heel goed inkomen. Waarschijnlijk behoor je ook wel tot de kosmopolieten die het JPHpark ook uniek vinden. Het JPThpark is leuk, interessant, ik kom er graag etc. maar hij is er een van honderden. Ik vind het van dorpse debiliteit getuigen als je een mooi park meteen uniek gaat vinden.

     De titel Debiel heeft bakker bik verdiend in een discussie over WO2 waarin hij beweerde daat Rusland in zijn eentje WO2 had kunnen winnen.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Mark de R

      Waarom gelijk weer zo’n agressieve reactie? Zeg ik dat ik God ben?
      Mag ik het niet raar vinden dat volwassen ( daaronder val jij ook neem ik aan) elkaar lopen uitteschelden?
      Je mag lekker doen waar je zin in hebt, niks en niemand houd jou tegen natuurlijk, maar het doet wel afbreuk op jouw persoon en dat vind ik zo jammer.

        /  
 35. Ronald Pino

  Webmaster deze vuilspuiterij van de heer Johan heeft werkelijk niets te maken met het nieuwsartikel. Wilt u zijn smadelijke reactie z.s.m. verwijderen.

  Ondanks het feit dat Drs. M. Duyx (Google: Drs. M. Duyx via google.nl) en iedereen die zich achter maskers als Tante Truus/Marion/Sigarettenpeuk/ Feniks/Henk Stalknecht/Van den Manakker/Sigmund/Van de Swaffelaer/ Joop het fijn vinden dat vuilspuiters Drs. Pino te grazen nemen.

    /   Beantwoorden  / 
 36. Ronald Pino

  Volgens mij zijn allen die hier onder een valse of onvolledige naam schrijvers BURKADRAGERS :)

    /   Beantwoorden  / 
 37. Ronald Pino

  @ burkadrager Mark de R.
  Waarom zo agressief? Omdat het niet over mij gaat maar over het JPTh en jouw optreden als zedenprediker me al heel lang de keel uithangt. Preken kan iedereen. Gelijk hebben ook als ze maar niet weten waar het precies over gaat. Als je meent wat je zegt waarom verberg je dan jezelf achter Mark de R? Kom je dan serieuzer over?
  Of is het gewoon lafheid?

    /   Beantwoorden  / 
 38. Mark de R

  Waarom burkadrager? Ik verberg mij helemaal niet en al helemaal niet voor jou, check je mail zou ik maar zeggen dan zie je dat wij al eerder een prettige conversatie gehad hebben.Snap al helemaal niet waarom je nu opeens zou raar gaat doen.
  Ik uit alleen mijn mening hier dat ik het raar vind dat volwassen mensen zo met elkaar omgaan.

    /   Beantwoorden  / 
 39. Ronald Pino

  @ burkadrager Mark de R. Jou citerend: ‘.. je nu opeens zou raar gaat doen..’ En jij stelt vast hoe ik mij als volwassene dien te gedragen? Dan ben je wel ver heen in je zelfoverschatting. de R. en dan wat? Reutelaar? Rariteit? Rotzooier? Of gewoon te laf om verantwoordelijkheid te dragen voor je mening. Een mening uiten maar er geen verantwoordelijk voor durven dragen. Groots!!!! Je bent burkadrager omdat je te laf bent om helemaal te laten zien hoe je werkelijk heet en omdat je ook van het soort bent dat anderen vertellen wil wat ze moeten denken, geloven en hoe te gedragen. Bah!

    /   Beantwoorden  / 
 40. Mark de R

  Een mening geven is wat anders dan iemand te vertellen hoe ze moeten denken, geloven of hoe te gedragen. Ik zeg ook nergens hoe jij je volwassen moet gedragen kijk er alleen van op hoe volwassen mensen met elkaar omgaan hier.
  Ik heb me blijkbaar in de persoon Ronald Pino vergist,(lees onze mailwisseling van begin december er maar op na), nou ja kan gebeuren daardoor vergaat de wereld nog niet :)

    /   Beantwoorden  / 
 41. Ronald Pino

  @burkadrager Mark de R. Uiteraard heb jij je in de persoon van Ronald Pino vergist want jij bent nog geen persoon. Je bent iemand die nog niet PERSOONLIJK durft te zijn. De mailwisseling was het antwoord op vragen die je stelde – meer niet. Als mens ben ik aanzienlijk meer dan mijn mailbriefjes. Dat jij daaraan een persoon afmeet zegt iets over jouw afmeting. Wat heeft onze mailcorrespondentie te maken met PVDA en PVV – jouw vrije meningsuiting als burkapersoon. Bah!

    /   Beantwoorden  / 
 42. Mark de R

  Ik ben geen persoon? Wat ben ik dan?

    /   Beantwoorden  / 
 43. Ronald Pino

  @ burkadrager Mark de R. Goede morgen! (voor we weer doodgeknuppeld worden over goede manieren) Jij bent een X. Een naamloze. Een plaatsaanduiding, een paar letters waar iedereen achter kan zitten. Dus je bent een iedereen, misschien die of die, dinges, weet je wel? Een losse flodder die je niet thuis kunt brengen en als je dat niet snapt beëindig hierbij ieder contact. Weet je nog dat je begon aan de kant van de SP in onze uitwisseling van gedachten. Jij was wat aan het jennen – maar goed een beetje lul kiest altijd de kant van de klootzakken.

    /   Beantwoorden  / 
 44. Ronald Pino

  Hoe zit dat dan?

    /   Beantwoorden  / 
 45. Ronald Pino

  Bewijs dat dan

    /   Beantwoorden  / 
 46. Mark de R

  Ik aan de kant van de SP?? Hahahahahaha mag jij liegen van je mamma?

    /   Beantwoorden  / 
 47. Ronald Pino

  @ burkadrager Mark de Reutelaar. Dat staat er dus niet – daar gaat ie dan – debiel. Je vond het fijn mee te jennen met prof Beentjes, Mooij e.m.a. In mijn kringen en op mijn leeftijd dragen we zelf verantwoordelijkheid en hebben we mamma’s goedkeuring niet nodig. Wegens kennelijke infantiliteit jouwerzijds sluit ik verdere discussie uit.

    /   Beantwoorden  / 
 48. Mark de R

  ach ach ach daar gaan we weer , je weet zelfs mijn achternaam maar wenst die te gaan verbasteren?
  Ik lees graag even met je mee waar ik je heb zitten jennen met de SP, ik heb je notabene gefeliciteerd met je overwinning op de rooie rakkers.Dus ik zie dat natuurlijk snel verschijnen.

  Ronald Pino je haalt de boel nu echt heel erg door elkaar,lees de mailwisseling er maar op na.
  Blijkbaar kan jij Ronald Pino alleen maar schelden en afzeiken, een andere zinninge bijdrage van jou is hier niet te vinden.

    /   Beantwoorden  / 
 49. Ronald Pino

  Flauwe truc van burkadrager. zie Geplaatst door Ronald Pino op 2 februari 2011 om 9:00

  Bewijs dat dan

  & Geplaatst door Ronald Pino op 2 februari 2011 om 8:59

  Hoe zit dat dan?

    /   Beantwoorden  / 
 50. Ronald Pino

  Punt uit. De grootste lul mag hiermee verder gaan:

    /   Beantwoorden  / 
  1. pweerden

   vind je zeker wel leuk om vieze woorden als lul en drol te roepen, ouwe zuipschuit. webmaster doe er iets aan.

     /   Beantwoorden  / 
 51. IJ. K.

  Dus jij bent de grootste ‘aanhanger’. Gefeliciteerd!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.