Campagne voor Kamerverkiezingen PvdA in Amstelveen gestart

Bij de winkelcentra Bankrashof en Kostverlorenhof ging zaterdag de campagne van de PvdA in Amstelveen voor de komende Kamerverkiezingen van start. ‘Kinderen Eerst’ was het thema, dat overigens blijkbaar telkens verandert, want zaterdag 14 oktober is ‘Veiligheid’ het thema.

Bij de start was Kamerlid Paul Kalma aanwezig en aanspreekbaar. Hij is er ook op 14 oktober weer. ‘Tot aan de verkiezingen op 22 november is de PvdA iedere zaterdag in Amstelveen op straat,’ meldt de afdeling.

Op zaterdag 21 oktober komt Nebahat Albayrak, de eerste vrouw op de PvdA kandidatenlijst voor de Tweede Kamer en de running mate van Wouter Bos, naar Amstelveen. Zij is van 11.30 uur af op het Buitenplein om met Amstelveners in gesprek te gaan en zij houdt een speech op een zeepkist.

“Juist nu kunnen we de groeiende verschillen tussen arm en rijk verkleinen. Ook kunnen we juist nu gaan zorgen dat ouderen in verpleeghuizen waardig oud kunnen worden. Over dit soort dingen wil ik het graag gaan hebben als ik in Amstelveen ben.”, aldus Albayrak.

Lees ook:PvdA-bijeenkomst over veranderingen in de zorg
Lees ook:Mantelzorg nadelig voor werkgevers?
Lees ook:Geurige diefstal
Lees ook:Tweede Indian Filmfestival
Lees ook:Extra vergadering PvdA-afdeling over verkiezingen Tweede Kamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.