Brand onder kantoorpand Biesbosch

logo brandweerDe brandweer is zondagavond met groot materieel uitgerukt naar een brand die woedde in de onderdoorgang van een kantoorpand aan de Biesbosch. Er vielen geen gewonden.

Rond 23.00 uur kwamen er diverse meldingen binnen bij de meldkamer van omwonenden die de vlammen onder het kantoorpand uit zagen slaan. Het leek in eerste instantie te gaan om een uitslaande brand in het pand zelf, maar het vuur bleek van buiten te komen, in de onderdoorgang. Die onderd0oo0rgang ligt onder de eerste etage van het pand. Omdat onduidelijk was of er nog personen in het gebouw waren is er direct met veel personeel en materieel uitgerukt. Er bleek een vrouw aanwezig. Zij kond het pand ongedeerd verlaten.

Door de harde wind werd het vuur aangewakkerd en was er sprake van flinke rookontwikkeling en rondvliegende vuurdeeltjes. De Beneluxbaan is daarom korte tijd afgesloten geweest. Door de snelle inzet met groot materieel kon rond 23.30 het sein brand meester worden gegeven en is voorkomen dat het vuur zich heeft uitgebreid naar de eerste etage. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend, dat zal onderzoek uit moeten wijzen.

 

Lees ook:Brand verwoest pand met wietplantage
Lees ook:Uitslaande brand aan Van der Hooplaan
Lees ook:Uitslaande brand in fietsshop Van Nieuwkerk
Lees ook:Brand aan Uiterweg in Aalsmeer
Lees ook:Felle brand aan Turfschip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.