Vrouw (88) met babbel beroofd

13281780_635481924552049512[1]Het schorem blijft oprukken in Amstelveen. Van een 88-jarige vrouw werden op donderdag 4 september in haar bejaardenwoning haar sieraden gestolen. Inmiddels zijn foto’s van de dader bekend. Wie die herkent, wordt verzocht de Opsporingstiplijn te bellen: 0800-6070. Daar kan men ook met andere informatie over de diefstal terecht. Het kan, als men anoniem wil blijven, ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

De vrouw in kwestie is weer eens slachtoffer geworden van een babbeltruc. Zij maakte ’s middags een wandeling en kwam onderweg een man tegen met wie ze aan de praat raakte. Hij stelde zich aan haar voor als Raymond.

Op een bankje zaten zij enige tijd met elkaar te praten. Ze vertelde onder meer dat haar overleden man kunst en sierraden maakte. Daar was ‘Raumond’ wel in geïnteresseerd. Hij wilde ze graag zien. Waarop de vrouw hem uitnodigde mee naar haar huis te komen.
Bij haar thuis stelde hij voor dat de vrouw een kop koffie zou zetten, terwijl hij zelf iets lekkers er bij zou gaan halen bij een bakker. Maar na een half uur is hij nog niet terug. Pas dan krijgt het slachtoffer argwaan. Een ontdekkingstocht door haar woning leert dat uit haar slaapkamer kostbare sierraden zijn verdwenen.

 

Lees ook:Gewapende overval betrof vrouw (72)
Lees ook:Gewapende juwelenroof In de Wolken
Lees ook:Getuigen van aanrijding met letsel gezocht
Lees ook:Gewond bij poging tot straatroof
Lees ook:Medaille voor redden oudere vrouw uit water

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.