Open Dag Volksuniversiteit

Volksuniversiteit 2Met de start van het nieuwe seizoen voor de deur organiseert Volksuniversiteit Amstelland op zaterdag  29 augustus haar Open Dag.

Van 12.00 tot 17.00 uur is die dag iedereen welkom in het pand aan het Stadsplein.  De docenten en medewerkers staan dan klaar om geïnteresseerden alles te vertellen over het programma van komend seizoen.

De hele middag zijn er gratis proeflessen en presentaties te volgen o.a. van de cursus ‘Beleggen: iets voor u?’ en er zijn proeflessen Duits en van de cursus ‘Stress te lijf!’.

Honderden inspirerende en verrassende cursussen, workshops, lezingen, rondleidingen en excursies over actuele thema’s en maar liefst 17 talen voor alle inwoners uit regio Amstelland starten vanaf 14 september 2015.

40 jaar

De Amstelveense Volksuniversiteit is al meer dan 40 jaar de plek waar men zich verder kan ontwikkelen, laten inspireren en nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Zonder stress, laagdrempelig en betaalbaar.

Het volledige programma van seizoen 2015-2016 is te vinden op  www.vu-amstelland.nl en de printversie aan de balie en bij verschillende organisaties in de regio Amstelland (gemeente, bibliotheken, boekwinkels, etc.)

www.vu-amstelland.nl .

Lees ook:Open Dag Volksuniversiteit
Lees ook:Gratis proeflessen bij 40-jarige Volksuniversiteit
Lees ook:Open dag bij Volksuniversiteit
Lees ook:Cursus Arabisch bij Volksuniversiteit
Lees ook:Gratis proeflessen bij Volksuniversiteit

Eén reactie op “Open Dag Volksuniversiteit

  1. Keesje

    Voor de afdeling creativiteit is het wel de moeite waard om prijzen te vergelijken met buurtcentra en SAKB. De VU is aardig aan de prijs.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.