Open Dag bij MBO Amstelland

MBO-College-Amstelland-JPEG[1]Zaterdag (18 januari) is er weer een Open Dag in het nieuwe gebouw van het MBO College Amstelland, onderdeel van het ROC van Amsterdam, aan de Maalderij 37. Dit moderne high-tech College verzorgt een scala aan top mbo-opleidingen. Van 10 uur af is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen en zich te oriënteren op een opleiding. Tot 14.00 uur kan men kennis maken met diverse opleidingsrichtingen en vertellen docenten en studenten hier meer over.

Het MBO College Amstelland richt zich met niveau 4 opleidingen vooral op doorstroom naar het hbo. Met versnelde trajecten zijn er mogelijkheden voor maatwerk om zo de doorstroom voor de student nog makkelijker te maken. Zo kan iedere student het beste uit zichzelf halen.

Het College onderscheidt zich door high-tech werkvormen in het onderwijs. Het hele pand heeft wifi en elke student werkt met een laptop. Tijdens de lessen wordt veel gebruik gemaakt van smartboards. Er is veel aandacht voor de nieuwe media en dus ook de inzet van bijvoorbeeld smartphones in de lessen.

Breed aanbod

Behalve Detailhandel, Marketing en de tweetalige opleiding International Business Studies, kent dit College ook aanbod op het gebied van Accountancy, Bedrijfs- en salarisadministratie, secretariële ondersteuning, Sport & Gezondheid en Pedagogisch Werk en Onderwijsassistent. Daarnaast lopen de ICT opleidingen Smart Media Advisor en Applicatieontwikkelaar. Speciaal voor 23+ studenten zijn er passende mogelijkheden in de Juridische Dienstverlening.  www.rocva.nl.

Lees ook:Open Dag MBO College Amstelland
Lees ook:Open Dag bij MBO College Amstelland
Lees ook:Open Dag bij MBO College Amstelland
Lees ook:Open Dag MBO College Amstelland
Lees ook:Laatste Open Dag bij MBO College

Eén reactie op “Open Dag bij MBO Amstelland

  1. Frank

    Stemt men de opleidingen ook af op de toekomstige werkgelegenheid en zijn er voor MBO1&2 opleidingen die diploma’s afgeven en niet alleen certificaten?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.