Planten eten en stokken maken in Bos

Wildepeen

Eten uit de natuur en stokken bewerken. Beide kunnen op zondagmiddag 3 september in het Amsterdamse Bos, voor respectievelijk iedereen boven de twaalf jaar en voor kinderen van zes tot twaalf jaar.

Van 12.30 tot 15.30 uur is iedereen boven de twaalf welkom om van alles te leren over eetbare planten in het bos. Die worden tijdens een wandeling verzameld en daarna klaar gemaakt en opgegeten.

Deelnemers proeven van limonade, gelei en chutney die eerder zijn gemaakt. Allemaal onder leiding van bioloog Wies Teepe. Kosten € 8. Start bij parkeerplaats Groot Kinderbad, ongeveer 20 minuten fietsen vanaf De Boswinkel. Aanmelden en vooraf betalen bij De Boswinkel aan de Bosbaanweg 5: 020-5456100.

 Stokken

Diezelfde zondagmiddag kunnen kinderen dus stokken komen bewerken om 12.00, 13.30 of 15.00 uur. Stokken spreken tot de verbeelding. Men kan er van alles van maken. De kinderen gaan in het Bos stokken zoeken en bewerken. Ouders / begeleiders mogen ook mee. Start is bij de Boswinkel en de duur is een uur. Kosten € 5,00 per kind en € 2,50 per ouder. Aanmelden en informatie: 020-5456100.

www.amsterdamsebos.nl.

 

Lees ook:Eten uit de natuur
Lees ook:Eten uit de natuur in het Bos
Lees ook:Planten eten uit het Amsterdamse Bos
Lees ook:Eten uit de natuur in het Bos
Lees ook:Eten uit de natuur in het Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.