Lezing in Pelgrimskerk over levenseinde

De katholieke geestelijke verzorger Hans Dornseiffen houdt in de Pelgrimskerk (Van Boshuizenstraat 560, Buitenveldert) op woensdag 12 februari (15.00 uur) een lezing over levenseinde, rouwverwerking en euthanasie.  

Wat kan er gebeuren kan als de dood zich aandient? Dat is de centrale vraag.  Pastor Hans Dornseiffen is geestelijk verzorger in Ziekenhuis Amstelland. Hij staat stil bij de verruimde euthanasiepraktijk in Nederland. En bij de vraag hoe als christen om te gaan met de wens van iemand of zijn omgeving het leven te laten beëindigen. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Protestantse Kerk in Amstelveen-Buitenveldert.

Samen eten

Een dag later – donderdag 13 februari – kan men met elkaar eten in Westwijk, aan de  Augusta de Witlaan 2. Men kan er van 18.00 uur af terecht. Voor € 7,00 een maaltijd, toetje en drankje. Opgave kan tot maandag 10 februari bij Janet Parlevliet 020-8890432 of 06-17437908. Ook dit is een initiatief van de Protestantse Kerk (PKN). Om precies te zijn van de Protestantse Wijkgemeente Amstelveen-Zuid.

 

Lees ook:Weer PKN-maaltijd in Westwijk
Lees ook:Weer buurtmaaltijd in Westwijk
Lees ook:Palmpaasstokken maken in Paas- en Kruiskerk
Lees ook:Weer ontmoetingsmaaltijd in Westwijk
Lees ook:Halve eeuw protestanten in Buitenveldert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.