‘Pa, wees een vent’: debatavond over vaderschap

 

Liesbeth Cerfontain

Liesbeth Cerfontain

‘Pa, wees een vent!’ Dat is de titel van een informatieavond over opvoeding en dan vooral over het vaderschap. Die wordt gehouden op dinsdag 11 juni (19.45 uur) in het Keizer Karel College (Elegast 5). De bijeenkomst is georganiseerd door de evangelische geloofsgemeenschap Cama Gemeente Amstelveen.

Het is de tweede van een serie debatavonden van de Cama Gemeente, onder de noemer CAMA Academie. Er komen twee deskundigen op het gebied van opvoeding en vaderschap aan het woord. Liesbeth Cerfontain is opvoedadviseur bij de stichting Opvoedondersteuning & Training. Gerard van der Schee is auteur van diverse boeken over hoe men in deze tijd een goede vader kan zijn.  Zij gaan op vragen rond de opvoeding van kinderen en vooral de rol van de vader daarbij.

De zondag na de informatieavond is het Vaderdag. Volgens de organisatoren een aardige aanleiding om weer eens na te denken over vaderschap. Doen de vaders van tegenwoordig het een beetje goed of laten zij het vooral afweten? En wat is eigenlijk goed vaderschap?

De bedoeling is dat het een interactieve avond wordt, waarop de aanwezigen in gesprek kunnen gaan met de inleiders over vragen die zij hebben.

Behalve vaders, zijn ook moeders, kinderen, vrijgezellen, leraren, leraressen ‘en wat je allemaal nog meer kunt zijn’ welkom, laten de organisatoren weten. Toegang gratis.  De CAMA Academie wil door middel van dergelijke avonden het nadenken en gesprek over relevante thema’s op het gebied van cultuur, maatschappij en religie stimuleren. Meer informatie: www.cama-amstelveen.nl.

 

 

Lees ook:Debatavond over succes bij CAMA gemeente
Lees ook:Dieuwertje Blok leest voor in Bieb
Lees ook:Gebedsavond voor Amstelveen en inwoners
Lees ook:Voorstelling ‘Snoepjesfabriek’ bij CAMA Kids
Lees ook:Kinderkerstfeest in KKC van CAMA KIDS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.