Burgemeester vroege vogel bij de stembus…

DSC_0017Burgemeester Jan van Zanen ging vanmorgen als een der eerste Amstelveners stemmen. Hij deed dat in het stembureau voor Buurt over Ouderkerk. Dat was ondergebracht bij notariskantoor Böggeman Kolhoff en Van Lenning aan de Oranjebaan. Van Zanen is lid en was geruime tijd landelijk voorzitter van de VVD. Na te hebben gestemd begon hij aan een tocht langs tal van Amstelveense stembureaus.

Lees ook:Verkiezingsavond in raadhuis op 3 maart
Lees ook:Uitslagenavond verkiezingen op het raadhuis
Lees ook:Burgemeester stemt woensdag in De Bolder
Lees ook:OLGA test stembureaus op toegankelijkheid voor gehandicapten
Lees ook:Amstelveense opkomst verkiezingen boven landelijk gemiddelde

8 reacties op “Burgemeester vroege vogel bij de stembus…

  1. Johan Bos

    U kent hem heel persoonlijk blijkbaar. Vertel eens…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johan Bos

      Fijn dat je zoveel bereikt hebt. Gun ik je van harte. Ach, niet iedereen heeft nu eenmaal dezelfde gaven gekregen. Jij heel veel vermoedelijk (hoewel je ze op deze site aardig verborgen weet vte houden.Van harte gefeliciteerd ermee. Overigens reageerde ik op een uitlating van Paolo Antonio Vaccarelli, niet op die van Sean Bell, maar blijkbaar schrijft één persoon – jij – onder uiteenlopende psudoniemen. Niet onder eigen naam dus. Wie is er dan echt een lafaard? Verder nam ik aan dat je iemands karakter moet kennen, om hem lafaard (geen laffaard, zoals je schreef, maar dat terzijde) te noemen. Dat is met jou ten aanzien van de burgemeester dus waarschijnlijk het geval, want alleen op grond van het feit dat hij gaat stemmen, kun je iemand toch niet zo noemen? Maar misschien hoef jij iemand niet te kennen, niets van iemand te weten om hem van allerlei kwalificaties te voorzien. Het zij zo.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Johan Bos

        Ik heb bij mijn weten maar 1 column met een mening geventileerd op deze site. Hoezo jarenlang? En onder eigen naam, met open vizier. Daar ben jij je laf voor. Overigens had je mij bij veel vekiezingsbijeenkomsten kunnen zien (waar jij dan weer kennelijk niet was), bij raadsvergaderingen, raadscommissies, de verkiezingsavond op het raadhuis etc.

          /   Beantwoorden  / 
      2. Johan Bos

        Heeft niets met durf te maken hoor. Ik ben gewoon als verslaggever bij veel evenementen. Maar daar zie ik jou kennelijk nooit. Ik kan niet overal tegelijk zijn. Blijf je mij nu kwalijk nemen dat ik die keer in Downtown niet kon? Ik neem jou toch ook niet kwalijk dat je bij al die andere bijeenkomsten ontbrak…

          /   Beantwoorden  / 
      3. Johan Bos

        Ik kan met één lichaam helaas niet alomtegenwoordig zijn. Verder: je blijft maar vallen over die éne column en doet niet eens een poging met feiten of citaten te onderbouwen waar ik mij op niet correcte informatie heb gebaseerd. Of ik de vele bijeenkomsten waar ik wel en jij niet was correct heb verslagen, kun je ook niet beoordelen. Niet ik maar jij bent doorgaans afwezig. Maar gelet op jouw taalgebruik begrijp je het mijne mogelijk niet. Ik spreek jouw taal niet goed, zogezegd. MOgelijk is dat een complicerende factor vor je bij het lezen van de berichten op deze site.

          /   Beantwoorden  / 
  2. Frank Bikker

    Ik denk dat men anonieme kritiek als de spreekwoordelijk …… aan de stoeprand moet afvegen. Met name als zij volstrekt inhoudsloos is. Deze anoniempjes schijnen ook niet te beseffen dat ze ook nog bijdragen aan het aantal tikken wat een blog krijgt en dat is weer van belang voor andere zaken, bijvoorbeeld reclame.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Frank Bikker

    Waaruit weer blijkt dat dit blijkbaar hun belangrijkste lichaamsdeel is. Ze schijnen er zelfs mee te kunnen denken. Nou ja, denken????

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.