Benefietconcert voor Musicians without Borders

Op zondagmiddag 18 februari wordt om 16.00 uur in de Kruiskerk, van der Veerelaan 30a, een benefietconcert gehouden voor en met Musicians without Borders: een organisatie die zich inzet voor kinderen en volwassenen in (voormalige) oorlogsgebieden (bijvoorbeeld Rwanda, Kosovo, Palestina). Iedereen van 7 tot 20 jaar wordt van harte uitgenodigd zijn of haar talent te laten klinken. Ook publiek is van harte welkom. Muziek maken is een fantastische manier om mensen samen te brengen. Het geeft plezier en hoop op een betere toekomst. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.

Wie een instrument bespeelt en tussen 7 en 20 jaar oud is, kan komen. De Kruiskerk heeft een prachtige vleugel waarop men mag spelen. Verder moet men zelf een instrument meenemen. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 februari bij Mirjam Buitenwerf, 06 – 2033 9808 of [email protected]

Er is natuurlijk ook publiek nodig, dus iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor Musicians without Borders. Tot 1 maart is het ook mogelijk om geld overmaken op rekening van de Wijkdiaconie Kruiskerk, NL10 RABO 0174 9610 06, onder vermelding van ‘Actie Musicians’.

 

Lees ook:Benefietconcert in Kruiskerk bracht bijna € 800 op
Lees ook:Valentijdsactie voor kinderen in Kruiskerk
Lees ook:Palmpasenstokken maken in Kruiskerk
Lees ook:Kinderen sieren ramen Kruiskerk met Bijbelverhaal
Lees ook:Palmpasenstokken maken in Kruiskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.