‘Mensgrote’ poppen in poppentheater

Theater Gnaffel (bekend van De Worstelaar, beste jeugdtheaterproductie 2007) speelt zaterdag 15 en zondag 16 december (14.30 uur) met mensgrote poppen ‘Ik mis je nu al' voor iedereen van 4 jaar en ouder in het Amstelveens Poppentheater. De voorstelling is gebaseerd op dierenverhalen van Toon Tellegen . Onderwerpen als missen, afscheid nemen en vriendschap komen op een voor kinderen begrijpelijke manier aan bod in het verhaal over Pien, die geregeld in het ziekenhuis ligt. Geen dokter lukte het haar beter te maken. Ze raakt bevriend met Josse, die bij een van uit een boom haar been brak.

Samen fantaseren ze dat de dieren uit het bos langskomen: als er niemand op bezoek komt als Josse jarig is, als Pien bang is voor een operatie en als ze niet kunnen slapen door de rare geluiden op de gang. Als ze afscheid moeten nemen van elkaar weten de dieren raad. Zij weten alles over vriendschap en eenzaamheid: Krekel is eens op wonderbaarlijke wijze genezen van zijn somberheid, Eekhoorn kan nog geen minuut zonder Mier en Mier nog geen seconde zonder Eekhoorn. Pien en Josse snappen dat helemaal. Zij kunnen ook niet zonder elkaar. Hoe doe je dat eigenlijk… missen?

Toegangsprijs: € 7,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of tot de dag voor de voorstelling via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

Lees ook:‘Gaap’ in Poppentheater over lastig wakker worden
Lees ook:‘Zeven kikkertjes’ in poppentheater
Lees ook:‘Kabouterboomhut’ in poppentheater
Lees ook:‘Enzo, de rode wolf’ in Poppentheater
Lees ook:Scharrelaar in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.