Bekende Duitse poppenspeler in Amstelveens Poppentheater

De bekende Duitse poppenspeler Christian Sweiger speelt sprookje ‘De Dikke, Vette Pannekoek’ in de herfstvakantie in het Amstelveens Poppentheater . De speler van het Seifenblasen Theater is op 23 en 24 oktober in Amstelveen. De voorstelling begint beide dalen om 14.30 uur.

Met door hemzelf gesneden, kleurrijke houten tafelpoppen speelt Christian in een fantasierijk decor. De voorstelling is zo beeldend en speels dat iedereen vanaf 4 jaar het verhaal goed kan volgen. Er wordt een korte inleiding in het Nederlands gegeven.

Wie kent ze niet, die dikke vette pannenkoeken die bij dikke oude tantes uit de koekenpan springen en de wijde wereld in lopen om een groot avontuur te beleven… Een wervelend verhaal voor voldane tantes, kieskeurige konijntjes, gulzige varkens, pechvogel-hengelaars en hongerige kinderen. Vrij naar het bekende Deense sprookje.

Toegang € 6,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439. Reserveren kan ook via www.amstelveenspoppentheater.nl

Lees ook:Geitje in Poppentheater
Lees ook:‘Sint in Roversbos’ in poppentheater
Lees ook:Tafelpoppenspel over dikke pannenkoek in bieb Westwijk
Lees ook:Droomganzen in poppentheater
Lees ook:Twee extra voorstellingen Poppentheater in kerstvakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.