KLM Flamingo houdt ‘after summer party’

Een ‘after summer party’ heet het evenement dat dans- en muziekvereniging Flamingo van de KLM zaterdag 2 september houdt in het KLM Sport Centrum (Wimbledonpark 2). Het feest duurt van 21.00 tot 02.00 uur. Er is veel Zuid Amerikaanse muziek te beluisteren. Daarvoor zorgen onder meer de F.M. Band en dj Carlito.

Flamingo werkt voor het evenement samen met oud werknemers van Fokker. Dat bedrijf haalde in de zestiger jaren veel werknemers van de Antillen. Zij burgerden snel in en zorgden voor een keurrijke element in de gelederen. De organisatoren zien de party als een leuke kans om oude bekenden weer te ontmoeten. Kaarten reserveren (10 euro voor leden 12,50 voor anderen): [email protected]

Lees ook:Weer elke zondag dansen in Alleman
Lees ook:Atelierroute vervangen door ‘kunsttent’
Lees ook:Opbrengst tennistoernooi voor hiv-kinderen Zuid-Afrika
Lees ook:‘Onherstelbare schade aan bos voor dance evenement’
Lees ook:Bizarre show van Dirty Brothers in Griffioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.