Programma Duitsland Festival

Op een podium op het Stadsplein barst zaterdag (10 juni) om 12.00 uur het Duitsland Festival los. Na de opening door Almhornblazers, treden achtervolgens Bollywood (dans en muziek), Klaunie & Klauno (voor de jongste jeugd), de band Atmosfere, de International School of Amsterdam, en dansgroep Jasmine op.

Om 14.50 begint de op een groot scherm te volgen WK-wedstrijd Engeland Paraquay, met in de rust Amstel Tango. Om 16.45 uur treden lokale koren op en om 17.00 uur de gelegenheidsformatie Girls Wanna Have Fun, met o.a. Lois Lane, Manuela Kemp en Frederique Spigt. Om zes uur begint de wedstrijd Trinidad/Tobago-Zweden, gevold door kunstfietsen op het podium.

Zondag (11 juni) wordt om 12.00 uur begonnen met een Valkeniersshow, gevolgd door optredens van dansgroep Joyce Zwaneveld, Wally´s Pretparade (kindershow), Femmes Vattaal (drums), dansschool Mittelmeijer, de Meiden van Oranje, de Duitse band Substitute en de lokale band De Zaak. Het programma wordt om 14.50 uur onderbroken voor de wedstrijd Nederland-Servie en Montenegro. Op het Stadsplein zijn tal van andere attrakties te vinden, zoals levend tafelvoetbal, een ijsklimwand. snowboardsimulator, springkussen, stadsmuzikanten en een braderie.

Lees ook:Gevarieerd programma Japan Festival
Lees ook:Weer een ‘Local the Night’ in P60
Lees ook:Nieuw festival voor lokale topbands
Lees ook:Twee CD-releases in P60
Lees ook:Doedelzakband Red Hot Chilli Pipers in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.