Probus Amstel III bestaat 25 jaar

Eerder deze maand werd het zilveren jubileum van Probus Amstel III gevierd, een van die drie probusclubs in Amstelveen en omgeving. Er was een diner voor de leden in de Gerardus Majella koepel (Rijksmonument) te Amsterdam, de thuisbasis van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Ter gelegenheid van dat 25-jarige bestaan voerde het orkest werk van Vivaldi uit.

Probus staat voor Professionals en Business. De club Amstel III onderscheidt zich doordat zowel mannen als vrouwen deelnemen aan de bijeenkomsten die om de 14 dagen plaatsvinden. Een praatje met drankje, een interessante lezing door één van de leden en/of een gastspreker en een aangename lunch met elkaar vormen de vaste programmaonderdelen.

Vaak zijn de leden de gepensioneerde leeftijd gepasseerd maar blijven zij actief in o.a. maatschappelijke functies. Probus is voortgekomen uit de ideeën en idealen van voormalige Rotary Club leden. In Nederland telt Probus inmiddels ruim 400 clubs met meer dan 12.000 leden.

Zie ook: [email protected]

 

Lees ook:Open repetitie-avond bij Harmonie Orkest
Lees ook:Gratis hockeyclinic Rabobank
Lees ook:Jubileum concert senioren orkest
Lees ook:Harmonieorkest AV terug uit Berlijn
Lees ook:Kerstconcert op Wester-Amstel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.