Ontbijtsessies OA over ‘verbinden’

OAHet modewoord ‘verbinden’ leeft niet alleen bij overheden, vooral om meer vrijwilligers in de wijken te kunnen inzetten ter vervanging van betaalde krachten, maar ook bij ondernemers. De Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) houdt ontbijtsessies rond het thema ‘Succesvol Verbinden’. Op 10 maart (8 tot 10 uur) gaat weer een nieuwe serie van start in Brasserie Paardenburg aan de Amstelzijde.

Wie € 37,50 betaalt kan mee ontbijten. Dat ts trouwens elke tweede vrijdag van de maand zo. Dan komen maximaal vijftien ondernemers bij elkaar om, zoals de OA het noemt ‘meer verbinding, samenwerking en business tot stand brengen’.

Succesvol Verbinden is volgens de organisatie ‘een prachtig voorbeeld van hoe je als ondernemer kunt profiteren van je netwerk bij de OA.’ De volgende sessies zijn op de vrijdagen 7 april en 12 mei.

Op 10 maart gaat het over ‘de perfecte pitch’. Daphne Medik van DMM Communication komt vertellen hoe die in elkaar zit. Zij zet uiteen hoe men kan pitchen vanuit passie, belooft de OA. Zodat ondernemers na samen te hebben ontbeten weten hoe een perfecte netwerkpitch te houden. Deelname is alleen voorbehouden aan leden van de Ondernemersvereniging Amstelveen. De kans op samenwerking en/of business is afhankelijk van vertrouwen en commitment binnen de groep. Het is dan ook de bedoeling dat men zich voor de serie van drie ontbijtsessies vastlegt.

 

 

 

Lees ook:Ontbijtsessie over meer omzet per klant
Lees ook:Ontbijt-sessie over meer omzet bij OA
Lees ook:Seminar sociale media van OA
Lees ook:‘Verbindend ontbijten’ met ondernemers
Lees ook:Bijeenkomst over netwerken voor startende ondernemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.