Les in netwerkborrel bij OA

451ef816ba441bcad3cf8380092dabf2_220xEr staat een ‘zeepkist’ klaar tijdens de ondernemersborrel van Ondernemersvereniging Amstelveen (OA). Het is een nieuwe mogelijkheid voor de leden om hun bedrijf, product of dienst gedurende twee minuten te presenteren.

Die ondernemersborrel wordt gehouden op donderdag 19 februari in theater en cultuurcentrum Griffioen van de VU op Uilenstede. Daaraan voorafgaande start om 15.30 uur het fenomeen ‘Maximaal Netwerken’, overigens ook een in zwang geraakt ander woord voor met een glas in de hand tegen elkaar aan praten. Maar hoe men dat netwerken optimaal kan uitvieren, komt ‘netwerkexpert’ Daphne Medik van DMM Consulting – Networking for Results uitleggen. Dat bedrijf is lid van OA. Zij komt men de ondernemers oefenen tijdens een speeddate sessie.

Na afloop kan men meteen de daar opgedane kennis tijdens het borrelen in praktijk brengen, denk de OA. Voor de speeddate sessie kunnen overigens maar 35 ondernemers worden toegelaten. Bij de borrel daarna is ieder (potentieel) lid welkom.

Lees ook:Effectiever borrelen bij ondernemersclub
Lees ook:OA-meeting over datalekken
Lees ook:‘Rampenondernemer’ bij ondernemersvereniging
Lees ook:ZAAI evenement voor ondernemers
Lees ook:Gemeente helpt startende ondernemers netwerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.