OA met Jos Burgers in Bangarage

 

Jos Burgers

Jos Burgers

‘Alles wat je geeft, krijg je (ooit) terug’ is het motto van de bijeenkomst, die Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) donderdag 23 oktober (17.30 uur) houdt in de de Amstelveense vestiging van de Volvo Bangarage aan de Grutterij 7-9. Het is weer een zogenoemde netwerkborrel.

In het kader van het jaarthema ‘Samen meer Kansen’ van de OA heeft Bangarage spreker en auteur Jos Burgers uitgenodigd. Volgens de OA is die marketeer in staat mensen anders naar werk, klanten en collega’s te laten kijken.

Jos Burgers adviseerde gedurende een tiental jaren organisaties van uiteenlopende aard en omvang op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid. Tegenwoordig richt hij zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars. Met ongeveer tweehonderd presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker. Na een welkomstwoord door Theo Mulder van de Bangarage spreekt om 18.00 uur Burgers, waarna het borrelen weer doorgaat en tenslotte om 19.00 uur een herfstbuffet is te nuttigen á € 25, afkomstig van Kragtwijk Catering.

 

Lees ook:Wouter de Vries bij ondernemersvereniging
Lees ook:Vrijwilligers Academie: virtueel knooppunt
Lees ook:Workshop over modebloggen
Lees ook:Cursus liedjes schrijven in De Bolder
Lees ook:Janine Boot sluit winkel, blijft woonadvies geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.