Beursvloer: handelen in vrijwillige inzet

Uitwisseling van vraag en aanbod van vrijwillige inzet voor maatschappelijke doelen. Daarvoor wordt op 7 februari in het Amstelveen College de zogenoemde Beursvloer gehouden door stichting Cardanus. Een beurs voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en (potentiële) individuele vrijwilligers. Het gebeurt allemaal in een informele sfeer. Voor bedrijven zal de beurs vooral aansporen tot het op de agenda zetten van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), laat de vrijwilligerscentrale van Cardanus weten. Maar ook wie overjarig meubilair beschikbaar wil stellen kan er terecht. Deze week staat de Beursvloer op de agenda bij een lunch van de Ondernemersvereniging Amstelveen.

Op 27 november is er nog een voorbereidende workshop voor maatschappelijke organisaties. Van hen wordt vooral verwacht dat zij concrete vrijwilligersprojecten aanbieden. ‘Recent is voor het maatschappelijk veld de workshop Goede Zaken gehouden bij de Rabobank Amstel en Vecht. Het resultaat was dat elke organisatie niet alleen haar wens(en), maar ook haar tegenprestatie inzichtelijk maakt en goed is voorbereid om een interessante match te maken op de Beursvloer,' aldus Cardanus.

In de beurscommissie zitten: wethouder Yeter Ten, Bert de Weerd (Panta Rhei), Jeroen Brouwer (Rabobank Amstel en Vecht), Joke Hoogendoorn ('t Zonnehuis) Peter le Cuivre (namens de gezamenlijke serviceclubs) en Martin Kragtwijk (Frans Kragtwijk Catering).
Meer informatie 020 – 540 47 34 (Harmke Visser) en www.beursvloer-aandeamstel.nl. E-mail voor aanmelden: [email protected]

 

Lees ook:Tweede ‘maatschappelijke beurs’ op komst
Lees ook:OA roept op tot deelname Beursvloer a/d Amstel
Lees ook:Weer Rabo-ontbijt voor startende ondernemers
Lees ook:Weer Rabo-ontbijt startende ondernemers
Lees ook:Weer Rabo-ontbijt voor startende ondernemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.