Bazar voor Saada bij Annakerk

Stichting Cardanus en onder moslims actieve stichting Saada houden op 9 juni – van 10 tot 16.00 uur – samen een bazar in de door Saada gehuurde ruimte van de Annakerk aan Annakerk aan de Amsterdamseweg 24. Voor de kinderen is er een springkussen, een grote versie van vier op een rij en zijn er nog activiteiten.

 

Voor volwassenen is er een hartelijk welkom met muntthee en zoete lekkernij. Daarna kunnen zij snuffelen, kijken en (vooral) kopen. De opbrengst is voor Saada en wordt gebruikt om nieuwe activiteiten te starten, die bijdragen aan de emancipatie en integratie van de allochtone bewoners van Amstelveen. In de middag is er verder een barbecue en het geheel wordt muzikaal omlijst door verschillende soorten muziek. De toegang is gratis. Meer informatie, ook over het leveren van goederen voor de bazar: 06-23536572 of 06-51830748

Lees ook:Bruikbare spullen gezocht voor bazar
Lees ook:Nieuwe website voor wijk Elsrijk
Lees ook:Weer bewonersbijeenkomst Bovenkerk
Lees ook:Vrouwendag in De Linde en MOC
Lees ook:Allochtone bijstandsvrouwen: te weinig opleidingskansen

3 reacties op “Bazar voor Saada bij Annakerk

  1. Cees Sitvast

    De moskee (van de stichting Saada)in het gebouw van de voormalige lagere school staat naast de Annakerk. De Annakerk en de moskee zijn dus buren van elkaar. De Annakerk verhuurt echter geen ruimte aan de stichting Saada. Wel verhuurt de Annakerk geregeld het kerkgebouw aan de Orthodox-christelijke Eritreese kerkgemeenschap.

    C.F. Sitvast (namens het kerkbestuur van de Annaparochie)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Johan Th. Bos

    Ik weet niet beter of het gebouw waar Saada in zit was voorheen de pastorie of een ander deel van het kerkelijke complex, evenals de school erachter. Wie is dan nu de eigenaar?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Cees Sitvast

    Naar ik meen is de gemeente daar de eigenaar van. In ieder geval niet de Annaparochie. De Annaparochie beschikt nog wel over een stuk grond daarachter.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.