Gele kaart van groene fractie voor Levie

Hans Koot (Groen Links)

Wethouder John Levie van ruimtelijke ordening en verkeer (Burgerbelangen) heeft van GroenLinks een gele kaart gekregen. De fractie vindt dat de wethouder onjuist heeft gehandeld met de aanleg van de ontsluitingsweg voor de golfbaan. Volgens raadslid Hans Koot heeft hij omwonenden en gemeenteraad buitenspel gezet, door een geheime afspraak met de provincie daarover. “Pas na vragen van D66 en GroenLinks gaf hij openheid van zaken,” zegt Koot “Hij nam hier echt de verkeerde afslag”. Koot constateert dat de wethouder in de raadscommissie Ruimte, Wonen en Natuur heeft erkend dat het anders had gemoeten. “Een beetje dom”, vindt GroenLinks.De fractie voegt er aan toe dat het met de ontsluiting van de golfbaan in de Bovenkerkerpolder om een  politiek gevoelige kwestie gaat, waarop de raad wordt aangesproken. “Wethouder Levie had gewoon de raad moeten informeren,” vindt Koot. Hij zegt inderdaad, evenals Lex Hendriksen van D66,  door de omwonenden over de gang van zaken te zijn aangesproken. GroenLinks heeft er samen met de andere partijen voor gepleit ook andere opties , zoals de ontsluiting via Middenwaard, te bekijken. Levie heeft toegezegd dat te zullen doen. Hij zal daarvoor ook met de provincie overleggen.

Lees ook:Golfweg misschien toch via Amsteldijk
Lees ook:GroenLinks: B&W blijven onduidelijk over locatie golfbaan
Lees ook:GroenLinks: stoppen nu met die golfbaan
Lees ook:GroenLinks: ‘Raad buitenspel gezet in kwestie golfbaan’
Lees ook:VVD wil duidelijkheid over ontsluiting golfbaan

Eén reactie op “Gele kaart van groene fractie voor Levie

  1. Taz

    Huh, een beetje dom?

    Nee hoor een wethouder die en de raad en de burgers voorliegt moet normaal gesproken vertrekken……..dus, meneer Levie, wanneer gaat u?

    Taz

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.