VVD wil duidelijkheid over ontsluiting golfbaan

Walter Vervenne

Hoe kom je nou eigenlijk bij dat golfcentrum in de Bovenkerkerpolder. VVD-raadslid Walter Vervenne gaat het in de raadscommissie Ruimte Wonen en Natuur toch maar eens even vragen aan wethouder John  Levie. En bewoners van Groenelaan met hem. Op de gemeentelijke website staat namelijk dat de ontsluiting van het centrum via het voormalige A3-tracé gaat plaatsvinden. Dat betekent dat het verkeer erheen door de wijk wordt geleid. Maar op dit moment gebeurt dat nog via de Amsteldijk, waarnaar het golfbaan trouwens is genoemd. De VVD wil hom of kuit en welke afspraken er door de gemeente zijn gemaakt. Vervenne wil ook wel eens van andere politieke partijen aan welke ontsluiting die de voorkeur geven. Volgens de VVD zijn behalve de eigenaren van de golfbaan ook de provincie en mogelijk nog anderen partijen aan zet in de kwestie.

 

Lees ook:Golfweg misschien toch via Amsteldijk
Lees ook:Eigenaar golfcentrum wil nu ontsluiting via Amsteldijk
Lees ook:Weg naar golfbaan blijft over A3-tracé
Lees ook:D66 verbaasd over ontsluiting golfbaan via Groenelaan
Lees ook:Award en gunstige uitspraak RvS voor golfcentrum en

8 reacties op “VVD wil duidelijkheid over ontsluiting golfbaan

 1. Frank Bikker.

  Moet er van belastinggeld nog de ontsluiting van Loogman z’n hobby betaald worden? Vervenne, ga maar met de fiets. Je kunt er dan van alle kanten goed komen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jan Demming

  Een fiets? De man weet waarschijnlijk niet eens hoe die eruit ziet. Trouwens, alle bezoekers van dat golfcentrum zullen met de auto komen, omdat ze hun sticks en weet ik wat voor andere attributen moeten meezeulen. Afgelopen met veilig fietsen langs de Amstel en over de Nesserlaan! Alles open voor de auto, want zonder blik kunnen we nu eenmaal niet!

    /   Beantwoorden  / 
 3. x

  Ja, hij moet gewoon wat meer puffen volgens mevr. Aars uit het centrum Lekbrug!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Jansen

  Ze komen gewoon met hun helikopters en privevliegtuigen, kan meneer Loogman meteen een landingsbaan aanleggen met hele hoge lichtmasten. Wordt van harte gesteund door de PvdArbeid want die komen er maar wat graag golfen, zoals meneer Pols en vast ook meneer Van den Bergh, echt een volkssport voor de Arbeider, dat golfen.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Jan Demming

  En zo zijn ze op het woord salon-socialist gekomen. Volstrekt niet (meer) geloofwaardig!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank Bikker

   En zich maar afvragen waarom de PvdA het zo slecht doet in de peilingen!

     /   Beantwoorden  / 
 6. dro

  golf-socialist? Je hebt van die prachtige fietsaanhangervoorgolfsticks.
  Kunnen ze in het “Hooft”stadshart aparte parkeerplekken aanleggen, die dan net als die voor de fietskarren nu ingenomen kunnen worden door van die ‘Holleeder’scooters……………..

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.