Golfweg misschien toch via Amsteldijk

Gedeputeerde Talsma

De toegang naar het golfcentrum in de Bovenkerkerpolder komt misschien toch via de Amsteldijk. Gedeputeerde Tjeerd Talsma gaat met de bewoners daar praten. Tot nu toe wilde de provincie ontsluiting via het voormalige A3 tracé, B&W namen dat standpunt over, maar het stuitte op bezwaar van omwonenden en een deel van de gemeenteraad. Een andere optie was ontsluiting via de Middenwaard, maar daar ziet Talsma niets in, omdat er een woonwijk komt. Maar meer verkeer op de Amsteldijk kan de veiligheid schaden, vonden GS en wethouder Levie. Talsma is bij de golfbaan gaan kijken en heeft met de actiegroep tegen de A3-weg gesproken. Talsma is bij de golfbaan gaan kijken en heeft met de actiegroep tegen de A3-weg gesproken. Die overweegt juridische stappen. Talsma schijnt nu toch ontsluiting via de Amsteldijk te gaan toestaan. Levie zegt af te wachten.

Lees ook:Weg naar golfbaan blijft over A3-tracé
Lees ook:Award en gunstige uitspraak RvS voor golfcentrum en
Lees ook:Ontsluiting golfcentrum blijft via A3-tracé
Lees ook:Golfcentrum blijft toch bij bestreden toegang over A3-tracé
Lees ook:Welles-nietes over nieuw onderzoek ontsluiting golfbaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.