Training in Scrum Talk bij JCI

Vanavond – dinsdag 10 april om 19.30 uur – begint de zogenoemde Scrum Talk van JCI Amstelland, bij de Rabobank in het Stadshart. Het is een training, gericht op twee keer zoveel doen in de helft van de tijd. Dat belooft JCI (Junior Chamber International) althans.

JCI Amstelland is een netwerk voor ondernemende maatschappelijk betrokken mensen tot 40 jaar.  Scrum verovert volgens de organisatie de wereld. Het is een eenvoudige, maar zeer effectieve methode voor het organiseren van zelfsturende teams. Het maakt organisaties wendbaar en slagvaardig en haalt het beste in mensen naar boven, meldt JCI.


Na deze ‘Talk’ begrijpt men naar haar zeggen hoe Scrum werkt en waarom die zo effectief is. Dat helpt deelnemers om te kunnen beoordelen of Scrum iets is voor hun organisatie. “En je snapt hoe je het beste met (of in) een bestaand Scrum team samenwerkt”, schijft JCI.

De training kost  € 10,  inclusief een broodje. In Nederland is JCI met 2000 leden en honderd verenigingen, die ‘kamers’ worden genoemd, actief. De leden zetten zich in voor een positieve verandering van de maatschappij, leren hiervan, helpen elkaar en hebben naar eigen zeggen een hoop lol. Meer informatie over JCI staat op www.jciamstelland.nl.

 

 

Lees ook:JCI wil ‘Running Dinner’ in een wijk
Lees ook:Bloemen van junioren voor bejaarden
Lees ook:Kennismaking met JCI voor jonge ondernemers
Lees ook:Oude meubels ‘leuk’ maken met robotsymbolen
Lees ook:KKC wint debatwedstrijd Rotary

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.