Oude meubels ‘leuk’ maken met robotsymbolen

In de bibliotheek aan het Stadsplein gaat het zondag 19 november (13.15 uur) om de robots. Bibliotheek Amstelland staat in het kader van de actie Nederland Leest namelijk stil bij robotisering. Daarbij gaat de bieb niet voorbij aan de uitstraling van robotillustraties in een kinderkamer.

Er is een workshop van Pippi-Lotta illustrated Furniture, waar men kan leren hoe een oud meubel een tweede leven is te geven door het te illustreren. Om het illustreren van meubels onder de knie te krijgen werkt men met robotsjablonen en een vintage kleuterschoolstoeltje. Er is gekozen voor robotsjablonen wegens het thema Robotica van Nederland Leest in november.

Een kaartje voor de workshop van 4 uur kost €50 voor bibliotheekleden. Niet leden betalen €60. De bedragen zijn inclusief het vintage kleuterschoolstoeltje dat men gaat illustreren.

 Duurzaam

De workshop van Pippi-Lotta illustrated Furniture combineert duurzaamheid met creativiteit. Upcycling staat voor het proces om van iets ouds iets nieuws te maken.

De Bibliotheek Amstelland biedt in de maand november speciale aandacht aan het thema robotica in het kader van de landelijke actie Nederland Leest waarbij het boek ‘Ik, Robot’ aan leden en niet-leden cadeau wordt gedaan.

 

Lees ook:Leren met robot stel op te knappen
Lees ook:‘Nederland leest’ in alle vestigingen bibliotheek
Lees ook:Workshop Zeer Kort Verhaal schrijven
Lees ook:Workshop kort verhaal in “Nederland Leest’ maand
Lees ook:Meeting met Petra Stienen in bieb over democratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.