Bloemen van junioren voor bejaarden

Ruim honderd cliënten en bewoners van een van de verzorgingshuizen van Bretano kregen dit weekend een bloemetje van leden van JCI (Junior Chamber International) Amstelland. De vereniging, organiseert op 18 mei een landelijk congres op het Stadsplein en heeft aan alle bezoekers een vrijwillige bijdrage gevraagd voor ‘een bloemetje voor een ander’. Wegens ‘NL Doet’ deelde men dit weekend de eerste boeketten maar vast regionaal uit.   “Het leek ons erg leuk in het kader van ‘NL doet’, een initiatief van het Oranjefonds, de eerste honderd bosjes bloemen te bezorgen. Het was voor ons mooi te zien dat een klein gebaar mensen zo blij kan maken”, vertelt Bas van Beusekom, voorzitter van JCI Amstelland.

De bloemen zijn ‘gesponsord’ door een vrijwillige bijdrage van de bezoekers het landelijke congres, dat JCI Amstelland 18 mei organiseert voor leden van JCI Nederland. Het is de landelijke vergadering van de vereniging, er zijn diverse workshops en sprekers en er wordt een wereldrecordpoging ‘lopen over water’ ondernomen. Tenslotte is er een discofeest.

Het congres en de festiviteiten vinden plaats rondom het Stadsplein. De vergadering en plenaire gedeeltes in de Schouwburg, het feest in P60 en voor de diverse workshops kunnen de bezoekers terecht in de Volksuniversiteit. Restaurant 8cht zal zorgen voor het diner.

JCI Nederland (juniorkamers) is een netwerkvereniging voor persoonlijke ontwikkeling van ondernemende mensen tot 40 jaar. In Nederland heeft de vereniging bijna 2.500 leden die, verdeeld over circa 100 lokale ‘kamers’,  zich inzetten voor diverse projecten in hun regio. JCI Amstelland is één van deze lokale kamers. De vereniging kent vier pijlers, namelijk: zakelijk (netwerken), maatschappelijk, internationaal en persoonlijke ontwikkeling. Kijk op www.jciamstelland.nl of www.jci.nl voor meer informatie.

 

 

 

Lees ook:JCI congres in de schouwburg
Lees ook:Nationaal JCI Congres in Amstelveen – Bruinsma Hydro sponsor
Lees ook:Bijna 500 deelnemers JCI Congres
Lees ook:JCI benoemt ‘senator’
Lees ook:Juniorkamer schenkt Kersbomen aan Voedingsbank

Eén reactie op “Bloemen van junioren voor bejaarden

  1. de theedrinker

    Leuk gebaar.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.