Kennismaking met JCI voor jonge ondernemers

JCI Amstellend 24 mei houdt 24 mei (20.00 uur) een kennismakingsavond in het Oude Dorp.  Die is vooral bestemd voor ondernemers tot 40 jaar. Tijdens de informele avond, geïnspireerd is op het concept van ‘TED talks’, kan men zien wat JCI heeft te bieden. Aanmelden kan kosteloos via: http://bit.ly/jcikennismaken

“Wij komen graag in aanraking met ondernemende mensen tot 40 jaar,” vertelt Martin Bijl, een van de initiatiefnemers van het evenement. “TED talks zijn vaak inspirerende ideeën die gedeeld mogen worden en wij delen graag wat JCI te bieden heeft. JCI Amstelland is onderdeel van een internationale vereniging voor ondernemende professionals tot 40 jaar en kent wereldwijd 170 duizend leden, maar niet veel mensen kennen het.”

Het programma duurt van 20.00 tot 22.00 uur en de hapjes en drankjes worden aangeboden door JCI. Wie ondernemend is en maatschappelijk betrokken, kan er heen.  Aanmelden via via http://bit.ly/jcikennismaken of mail naar [email protected]

JCI Amstelland is onderdeel van JCI Nederland, met 2500 leden en honderd verenigingen, die ‘kamers’ worden genoemd, actief. De leden zetten zich in voor een positieve verandering van de maatschappij, leren hiervan, helpen elkaar en hebben bovenal een hoop lol. De vereniging zit in 115 landen over de hele wereld en kent 170.000 leden.

 

Lees ook:Nationaal JCI Congres in Amstelveen – Bruinsma Hydro sponsor
Lees ook:JCI congres in de schouwburg
Lees ook:Juniorkamer schenkt Kersbomen aan Voedingsbank
Lees ook:Gaat verbindingsdiner niet door?
Lees ook:WereldHandelSpel bij Junior Kamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.