‘Grote druk van wethouder achter schermen voor golfbaan’

Wethouder Remco Pols en ambtenaren hebben achter de schermen geprobeerd provinciaal groen licht te krijgen voor de golfbaan in de Bovenkerkerpolder. Dat zegt de stichting Bovenkerkerpolder Natuurlijk opnieuw in haar Nieuwsbrief. Zij denkt dat PvdA-raadslid Roeland Smits, partijgenoot van Pols, daarvan op de hoogte is. Smits vindt, zoals eerder gemeld, dat de PvdA-fractie in de gemeenteraad heeft verloren, maar dat de winnaars – de tegenstanders van de golfbaan – met slechte argumenten hebben gewonnen.Ook zouden zij onbewezen beschuldigingen over manipulatie en achterklap jegens de voorstanders hebben geuit. ‘Smits weet heel goed dat door de wethouder en ambtenaren grote druk is uitgeoefend achter de schermen. We begrijpen best dat woorden als manipulatie en achterkamertjespolitiek pijn doen, maar het is wel de Amstelveense realiteit,' constateert de stichting nu. ‘Het geeft geen pas kritische burgers consequent in de verdomhoek te zetten.'

Lees ook:Voorstander PvdA: Golfodrome geen gelopen race voor raad
Lees ook:Provinciale Staten tegen golfbaan in polder
Lees ook:PvdA voelt zich verliezer in golfbaankwestie
Lees ook:Stichting bedelt om geld voor juridische actie tegen golfbaan
Lees ook:Golfbaan mogelijk naar Middelpolder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.