Teksten over ‘satanische rituelen’ in P60

Logo P60Op zondag 25 maart (16.15 uur) komt Diabolica Sonis met een nieuwe lading zware namen terug naar P60 voor een metalshow, waaronder Arkhon Infaustus + Demonomancy + LVTHN + Graceless + Morvigor. En teksten over satanische rituelen, zegt P60.

De Franse band Arkhon Infaustus werd in ’97 opgericht door zanger/gitarist Deviant. Na ‘In Sperma Infernum’ en EP ‘Dead Cunt Maniac’ kwam die in 2001 met de CD ‘Hell Injection’. Na tours met bands zoals Mortician, Vader en Belphegor besloot de band in 2007 een pauze te nemen, om in 2017 terug te komen met een nieuwe line-up (oprichter Deviant en Skvm op drums). Met de nieuwe (mini) LP ‘Passing The Nekromanteion’ werd de comeback van de band definitief.

Het Italiaanse drietal Demonomancy laat sinds 2010 blackened death metal los op de mensheid. Een maand voor deze Diabolica Sonis presents avond zal de band op 23 februari het tweede album ‘Poisened Atonement’ releasen. Het drietal omschrijft hun muziek – met teksten over satanische rituelen, hoe de menselijke oerdrang onderdrukt wordt en hoe zeer het aardse lichaam slechts een tijdelijk onderkomen is – als ‘Metal of Death – Methodical Chaos’.

Black metalcollectief LVTHN kwam in 2017 met black metal plaat ‘The Spider Godess’ – de opvolger van compilatie CD ‘The Grand Uncreation’. De Nederlandse old school death/doom metal band Graceless werd juni 2016 gericht door Remco Kreft, bekend als gitarist van Soulburn. Afgelopen december kwam de band met hun debuutalbum ”Shadowlands”. De donkere death metal die duidelijk beïnvloed is door bands zoals Bolt Thrower, Obituary en Autopsy

Morvigor maakt een vorm van expressieve black/death metal. Met inspiratie van een grote scala aan bands, van Mayhem tot Pink Floyd en van Morbid Angel tot Joy Division gaat hun muziek ook alle kanten op. Psychedelische, cleane passages worden afgewisseld met groezelige punk riffs, afgetopt met melancholieke climaxen. Euforisch en neerslachtig. Experimenteel en conservatief.

 

Lees ook:‘Hardste’ metal bands in P60
Lees ook:Drie lokale bands in P60
Lees ook:‘Diabolisch’ black metal festival in P60
Lees ook:‘Diabolische’ black metal show in P60
Lees ook:Funeral Whore in P60

3 reacties op “Teksten over ‘satanische rituelen’ in P60

  1. Frank Bikker

    Een ontzaggelijk hoop kolereherrie voor wat overspannen pubers, dus!

      /   Beantwoorden  / 
  2. App

    Die herrie blijft bij P60 binnenshuis, zoals het hoort. Bezoekers van dit soort muziekshows zijn buiten op het Stadsplein rustiger dan die van frisfeestjes. Muziekfestivals in de buitenlucht zijn veel hinderlijker voor omwonenden in een wijde omgeving. Hopelijk gaat het gemeentebestuur daar eens paal en perk aan stellen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Rotary-vriendje

    Werk aan de winkel voor de GristenUnie….

    Godslastering in Amstelveen. Het is godgeklaagd en hemeltergend, navrant en schandelijk, maar ‘boven’al blasfemisch.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.