Drie lokale bands in P60

Logo P60Een drietal lokale bands – ‘Shade of Hatred’, ‘Last Fear’ en Infantry! – treden donderdag 5 januari op in P60. 

Shade of Hatred is een melodische death metal band, ontstaan uit een idee van gitarist en bandleider Florian. Een combinatie van bruut geweld en goeie melodie. De inspiratie komt van bands als ‘God Dethroned’ en ‘Arch Enemy’. Dat  is vooral goed terug te horen op de tweede EP ‘Invidious Revelations’ van de band. De sterke meeslepende nummers worden voorzien van tekstuele thema’s variërend van oude en vergeten mythologische verhalen tot duistere reflecties op de moderne samenleving.

 Last Fear

Na twee EP’s in de vroege jaren tweeduizend en een flink aantal bezettingswisselingen is brutal death metal band Last Fear klaar voor de toekomst. De band versterkte zich met zangeres Lisa Leerkamp en werkte met haar aan nieuw materiaal. Met het in 2013 uitgebrachte album ‘Incidents’ zette hij zijn definitieve geluid neer. Het brutale in-your-face death metal wordt losgelaten op het nietsvermoedende publiek.

Infantry is een mix van thrash- en death metal en bestaat sinds 2006. Death elementen worden gecombineerd met uptempo trashy songs. De teksten gaan vooral over wereldoorlogen, verval en vernietiging. Afgelopen jaren heeft de band niet stil gezeten. Zo haalden die de finale van de ‘Dutch Metal Battle’ en wordt er momenteel aan een eerste full length album gewerkt, genaamd ‘Make War Not Love’. De release staat gepland voor begin 2017.

 

 

Lees ook:‘Hardste’ metal bands in P60
Lees ook:Weer ‘sinistere’ band in P60
Lees ook:Kerstavond vol horror metal in P60
Lees ook:Spartan 2 januari in P60
Lees ook:Drie Arctische bands in show P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.