Funeral Whore in P60

Funeral Whore, donderdag 14 april (20:00 uur) in P60, heeft al vele shows gespeeld in Nederland en Duitsland. In 2013 was de groep in Mexico, voor support van Mystifier. In P60 komt die formatie haar nieuwe album Phantasm Nightmare komen presenteren.

De Nederlandse old school death metal band is in 2006 opgericht. Het eerste volledige debuutalbum Step Into Damnation werd internationaal verspreid en is een groot succes geworden binnen de scene.

Procreation, ook op 14 april in P60, combineert brutaliteit en snelheid met rustige en melodische stukken. Deathmetal wordt als uitgangspunt gebruikt, maar black- en thrash metal invloeden hebben ook hun weg in Procreation’s muziek gevonden. In 2014 kwam de debuutplaat Ghostwood uit, geheel door de band zelf opgenomen en geproduceerd. Het album werd wereldwijd goed ontvangen, wat resulteerde in live optredens in onder anderen Duitsland en Denemarken.

Gorged is een nieuwe en veelbelovende band die de avond komt openen. Gitarist Dennis, bassist Rick en drummer Bas zijn uit de as van Ecocide herrezen om hun nieuwe project te presenteren in P60. Zanger Jeffrey (Spartan) maakt de old school death metal line-up compleet.

 

Lees ook:Weer ‘sinistere’ band in P60
Lees ook:‘Hardste’ metal bands in P60
Lees ook:Drie lokale bands in P60
Lees ook:Drie Arctische bands in show P60
Lees ook:Teksten over ‘satanische rituelen’ in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.