Tweede winkel Scotch & Soda in Stadshart

Scotch&Soda AmstelveenHet Nederlandse kledingmerk Scotch & Soda opent 20 augustus een nieuwe winkel in het Stadshart. Daar worden betaalbare basics en accessoires van volgens velel goede kwaliteit verkocht. In de nieuwe winkel in het Rembrandthof is een uitgebreide dames- en herencollectie te koop. Het is overigens de tweede vestiging van Scotch & Soda in het Stadshart, want  op Rembrandtweg heeft zij al een is al een kinderwinkel.

De ontwerpers van Scotch & Soda combineren classic en vintage elementen met invloeden van over de hele wereld. De kledingstukken en accessoires zijn onderling goed te combineren. Mede hierdoor, maar ook wegens de subtiele details in de afwerking, is het merk populair bij een brede doelgroep.

Het magement van het winkelcentrum vindt de nieuwe inkel kennelijk een goede aanvulling op het al bestaande assortiment, met in de kledingbranche ibder eer namen als ZARA, Massimo Dutti, Fossil, G-Star Women, Superdry en Van Gils. Onlangs werd het Stadshart opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend. Het streven van de leiding van het winkelcentrum is dan ook gericht op internationale alure, met veel extra’s. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open en op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tot 19.00 uur.

stadshartamstelveen.nl/www.facebook.com/StadshartAmstelveenen instagram.com/stadshartamstlvn/

Lees ook:Colori shoenen in Stadshart
Lees ook:Winkel van Flying Tiger in Stadshart
Lees ook:Catwalk voor honden in Stadshart
Lees ook:Artikelen Stadshart nu online te vinden
Lees ook:Eerste interieurwinkel CRAVT Origina in Stadshart

Eén reactie op “Tweede winkel Scotch & Soda in Stadshart

  1. Frank

    C&A is toch goedkoper!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.