Colori shoenen in Stadshart

colori_campagnebeeld_SS15_1Er komt weer een schoenenwinkel bij in het Stadshart. Colori gaat op 2 april open. In de winkel worden schoenen en bijpassende accessoires voor vrouwen verkocht. Het is de vierde winkel van het merk in Nederland.

Colori betekent kleuren in het Italiaans. Het draait dan ook om kleur in de collecties van Colori. Die bestaan uit veelal door kleinschalige schoenenfabriekjes in Spanje en Italië gemaakte schoenen, pumps, laarzen en sneakers. Om de perfecte outfit compleet te maken is de collectie uitgebreid met bijpassende kleurrijke accessoires.

“Het leven is te kort voor saaie schoenen”, zegt Emilie Huber, oprichter van Colori. “Wij weten zeker dat de stijlvolle en modebewuste bezoekers van het Stadshart daar net zo over denken. Het winkelcentrum is voor ons dan ook een perfecte plek om een winkel te openen.

 

Stadshart

In 2013 is Stadshart Amstelveen uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Met ingang van 30 maart zijn de winkels nog langer open: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tot 19.00 uur.

Lees ook:Tweede winkel Scotch & Soda in Stadshart
Lees ook:Winkel van Flying Tiger in Stadshart
Lees ook:Marketingprijs winkelcentra voor Stadshart
Lees ook:Artikelen Stadshart nu online te vinden
Lees ook:Eerste interieurwinkel CRAVT Origina in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.