Eerste interieurwinkel CRAVT Origina in Stadshart

foto stadshart nieuwe zaAKDe eerste Nederlandse pop-up store van interieurmerk CRAVT Origina is donderdag (9 april) geopend in het Stadshart.  Het is een woonwinkel. Particulieren kunnen er de meubels en accessoires van het merk bekijken en kopen.

Het Nederlandse merk CRAVT Original werkt samen met interieurarchitecten en stylisten van over de hele wereld. De meubels en accessoires hebben volgens het bedrijf  luxe uitstraling en natuurlijke afwerking. Hiervoor worden bijvoorbeeld parelmoer, zeeschelp, eierschalen, leer, hout of bladzilver gebruikt. De producten zijn normaal alleen verkrijgbaar voor interieurarchitecten en stylisten. De pop-up store in Amstelveen biedt de eerste en enige mogelijkheid voor consumenten er kennis mee te maken.

“Het winkelcentrum in het Stadshart van Amstelveen trekt een stijlbewust publiek met een goed ontwikkeld oog voor opvallende en originele producten”, zegt Denise van der Garde – Boekhoorn, CEO van CRAVT Original. “Voor ons dus  de ideale plek om ook particulieren kennis te laten maken met ons merk”. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open en op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tot 19.00 uur.

 

 

Lees ook:Colori shoenen in Stadshart
Lees ook:Tweede winkel Scotch & Soda in Stadshart
Lees ook:Winkel van Flying Tiger in Stadshart
Lees ook:Lancering nieuwe Pokémon app in Stadshart
Lees ook:Schoenenwinkel Eureka komt in Sadshart

2 reacties op “Eerste interieurwinkel CRAVT Origina in Stadshart

  1. Piet Rode

    Wat stelt die doos voor? Een kastje, bonbondoos, computermeubel?

      /   Beantwoorden  / 
  2. frank bikker

    Ik vind die design een beetje te moeilijk. Ik snap het allemaal niet zo, vooral die prijzen, en ook wat is zo unieks aan een stom kastje wat beplakt is met wat triplex figuur?
    Ik ga wel naar Hoofddorp of Zuidoost.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.