Artikelen Stadshart nu online te vinden

MEDION DIGITAL CAMERAAlle in de winkels van Stadshart aangeboden artikelen zijn van vandaag af ook te vinden via Voradius.nl. Stadshart-eigenaar Unibail-Rodamco is de eerste retail vastgoedbelegger die een dergelijke samenwerking aangaat. Met de lokale digitale zoekmachine kunnen consumenten snel en eenvoudig producten zoeken en zien waar die in het Stadshart te koop zijn.

Voradius brengt online in kaart wat er in de buurt offline te koop is. Consumenten die online op zoek gaan naar producten krijgen zo suggesties waar zij die ‘live’ kunnen zien, voelen, passen en kopen. Voor de in het Stadshart gevestigde zaken van Kijkshop, Douglas, Mycom, Halfords en Dixons gaat de service nog een stapje verder. Via Voradius.nl kan de actuele voorraad in die winkels worden geraadpleegd. Een artikel kan ook online worden gereserveerd en vervolgens bekeken en gekocht in het Stadshart.

“Wij zijn blij met de samenwerking met Stadshart Amstelveen”, zegt marketing directeur Martijn Jansen van Voradius. “Door deze integratie worden consument en winkels nog beter met elkaar in contact gebracht en wordt het eenvoudiger de juiste winkels in het Stadshart te vinden”.

Ook manager Ben Verheijen van het winkelcentrum lijkt enthousiast.: “Fysieke winkels gaan de komende jaren steeds meer de versterkende kracht van de combinatie online en offline opzoeken. Het nog beter online vindbaar maken van onze winkels en hun aanbod is een goede service, zowel voor onze retailers als de consument”.

Voradius.nl

Voradius.nl is vorig jaar in Nederland gelanceerd. Er zijn nu ruim 350.000 producten in ongeveer 22.000 fysieke winkels in Nederland bij te vinden.  Het platform groeit continue doordat retailers via een koppeling eenvoudig realtime product- en voorraadinformatie ontsluiten en daarmee meer klanten en extra omzet in de winkel realiseren. Voradius zegt de komende tijd nieuwe diensten voor de aangesloten fysieke winkels te introduceren.

Het winkelcentrum Stadshart biedt onderdak aan onder meer Bijenkorf, Zara, Massimo Dutti, Fossil, G-Star Women, State of Art, Van Gils, Starbucks en Rituals. Maar er zijn volgens het management ook boetiekjes en vernieuwende concepten te vinden. Daartoe rekent het Bose Experience Centre in Nederland en de Nespresso Boutique.

Vorig jaar werd het Stadshart door de Winkelcentrum Kwaliteitsmonitor uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. In 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum vier sterren toegekend. Die internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, een kindertreintje en diverse lounges. Ook zorgen gratis en onbeperkt WiFi, een babylounge en een receptie voor extra gemak.

Zie ook: http://www.stadshartamstelveen.nl/ en via www.facebook.com/StadshartAmstelveen,  Voradius is te volgen op www.voradius.nl en via https://www.facebook.com/Voradius.

Lees ook:Winkel van Flying Tiger in Stadshart
Lees ook:Colori shoenen in Stadshart
Lees ook:Vier snelladers voor elektrische auto’s
Lees ook:Mini ‘kindcity’ in Stadshart
Lees ook:Tijdelijke werkplekken Regus in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.