Mini ‘kindcity’ in Stadshart

stadshartKinderen van 3 tot 10 jaar kunnen tijdens de herfstvakantie, van 21 t/m 29 oktober, in het Stadshart voor één dag hun favoriete beroep uitoefenen. Tijdens de eerste editie van Mini City in Nederland kunnen zij op spelenderwijs diverse beroepsthema’s te ontdekken. Er is overigens wel een personal shopping card voor nodig.

Op het Binnenhof vindt men een schoonheidssalon, een theater, een supermarkt, een politiebureau, een pizzeria, een bloemist en een bouwplaats. Onder professionele begeleiding kunnen de kinderen hun eigen invulling geven aan het beroep van hun keuze. Zij kunnen een heus diploma halen na het uitoefenen van een beroep, waarna ze weer een ander beroep kunnen uitproberen. Naast het op opdoen van ‘werkervaring’, is er een treasure hunt in het Stadshart waarbij items uit de winkels van Mini City verstopt zijn in de etalages van de winkels in het winkelcentrum. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

“Na de succesvolle Europese tour, zijn wij trots dat de eerste Nederlandse editie van dit educatieve kinderevenement plaatsvindt in ons winkelcentrum”, zegt centrummanager  Ben Verheijen van het Stadshart. “Kinderen maken hier tijdens de herfstvakantie onder professionele begeleiding op een speelse manier kennis met diverse beroepen. Per themawinkel leren zij de basishandelingen die nodig zijn voor het uitoefenen van het beroep.”

De winkels in Mini City zijn tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10:00 – 18:00 uur. Het evenement is gratis toegankelijk. Een benodigde Personal Shopping Card is gratis aan te vragen. Die biedt volgens Verheijen vele leuke extra’s en kortingen.

 

 

Lees ook:Mini City in Stadshart voor kinderen
Lees ook:Vlogfamilie opent Stadshart voor kinderen
Lees ook:Glamourdag in Stadshart
Lees ook:Weer Legohelden in Stadshart
Lees ook:Late Night shopping in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.