Late Night shopping in Stadshart

Stadshart AmstelveenRond de langste dag van het jaar organiseert Stadshart Amstelveen weer de Late Night Shopping. Op donderdagavond 23 juni blijven de winkels tot 23:00 uur open en op vrijdagavond 24 juni, tijdens de extra koopavond, tot 21.00 uur. Het hele winkelcentrum staat deze avonden in het teken van lang winkelen, de nieuwste zomermode en vooral ook beauty; het thema van dit jaar. Er zijn modeshows, beautyworkshops en diverse andere activiteiten voor de bezoekers.

Late Night Shopping is een jaarlijks terugkerend evenement om het begin van de zomer te vieren. Het thema dit jaar is beauty en Stadshart Amstelveen pakt flink uit. Door het winkelcentrum zijn unexpected fashionshows waarin modellen de nieuwste collecties van de winkels uit Stadshart Amstelveen showen.

Een deel van het winkelcentrum is ingericht als beautyboulevard met stands van bekende beautymerken en retailers. Namen als Sleek MakeUp, Douglas, ISO beauty en Catwalk Nails bieden leuke workshops, tutorials en mini-make-overs. Vichy heeft een stand waar bezoekers huidadvies kunnen krijgen. Bij de mobiele fotostudio van PicturePeople kunnen bezoekers gratis hun nieuwe look laten vastleggen.

 

 

Lees ook:Glamourdag in Stadshart
Lees ook:Proeverij in vernieuwde vershoek Stadshart
Lees ook:Mini ‘kindcity’ in Stadshart
Lees ook:Action komt in Stadshart
Lees ook:Extra kerstkoopavonden in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.