Weer Legohelden in Stadshart

LegoWinkelcentrum Stadshart Amstelveen is van 22 tot en met 30 april opnieuw een grote LEGO Experience® met superhelden met Batman, Star Wars en Nexo Knights in de hoofdrol. Op verschillende locaties is in de meivakantie van alles te beleven voor het hele gezin. Het Stadshart wordt een creatief bolwerk met de populaire Deense speelgoedproducten. De LEGO Experience® is verdeeld over het Binnenhof en het Rembrandthof waar activiteiten voor kinderen worden georganiseerd, zoals het bouwen van een LEGO batmobiel, op de foto gaan een Star Wars held of spelen met de speciale Nexo app.

Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Het Binnenhof wordt geheel in Star Wars-stijl aangekleed, compleet met een gigantische Star Wars Box en diverse grote Star Wars-modellen, opgebouwd uit LEGO-stenen. Kinderen kunnen hier meebouwen aan een grote Darth Vader, een eigen Star Wars masker maken of vrij spelen. Een ander gedeelte van het Binnenhof staat in het teken van Nexo Knights met fraaie Nexo-modellen, waar bezoekers op de foto kunnen met Nexo Knights of aan de slag met de speciale Nexo app.

Het Rembrandthof is het domein van Batman. Bezoekers betreden het gebied via de roltrap, dwars door een speciale ‘Batcave’ waarna zij de wereld van Batman instappen met verschillende Batman modellen, een Batmobiel en diverse spelletjes. Ook hier is gelegenheid om op de foto te gaan, deze keer dus met Batman.

De LEGO Experience® is alleen toegankelijk met een Personal Shopping Card, gratis aan te vragen tijdens het evenement. Met deze gratis kaart genieten bezoekers diverse voordelen, zoals de eerste twee uur gratis parkeren, een shopsessie met een personal shopper, rijden in de kindertrein en meedoen aan kinderworkshops. Daarnaast profiteren bezoekers met de Personal Shopping Card van kortingen bij de winkels en restaurants.

 

 

 

Lees ook:LEGO-speurtocht in Stadshart
Lees ook:Drieduizend kinderen bij Lego Experience
Lees ook:Stadshart wordt Lego centrum
Lees ook:Catwalk voor honden in Stadshart
Lees ook:Mode evenement in Stadshart

Eén reactie op “Weer Legohelden in Stadshart

  1. gerben

    Amsterdam loert op annexactie van Amstelveen. Een Lego Metropool.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.