Drieduizend kinderen bij Lego Experience

Drieduizend kinderen zijn er al geweest. Het laatste Lego-weekend staat in het Stadshart voor de deur. Het winkelcentrum staat in het teken van de populaire producten van de Deense speelgoedproducent. Er zijn diverse bijzondere bouwwerken te bewonderen en er kan zelf gebouwd en gespeeld worden.

In samenwerking met LEGO Benelux houdt het Stadshart dit evenement met de titel ‘Unexpected Adventure’. Het thema is “Around the World”. In het hele winkelcentrum zijn grote LEGO beelden geplaatst. Bezoekers gaan op een soort wereldreis langs alle modellen en kunnen kennismaken met verschillende dieren en bouwwerken vanuit de hele wereld, die zelf wordt vertegenwoordigd door de LEGO wereldbol.

In het Rembrandthof is een echte Lego Jungle gecreëerd. Er staat een olifant van wel 2.30 meter hoog. Het Binnenhof is veranderd in een LEGO speelplaats met onder andere een zwembad met oneindig veel van de bekende blokjes, een Duplo vijver waar kinderen in kunnen spelen en een foto moment. Speciaal voor Unexpected Adventure wordt een Knights-winkel ingericht op het Buitenplein. Alle bezoekers krijgen een klein aandenken mee naar huis.

 

 

 

Lees ook:LEGO-speurtocht in Stadshart
Lees ook:Stadshart wordt Lego centrum
Lees ook:Weer Legohelden in Stadshart
Lees ook:Veel in Stadshart te doen voor kinderen
Lees ook:Vrijdag extra kortingen Stadshart

Eén reactie op “Drieduizend kinderen bij Lego Experience

  1. Gerben

    LEGO, IKEA, etc op naar V&D pand?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.