Veel in Stadshart te doen voor kinderen

Stadsplein 2Er is deze zomer weer veel te doen voor kinderen in het Stadshart. Zoals workshops, een tocht met de kindertrein door heel het winkelcentrum of op een van de dieren van ZooRide. Iedere zaterdag staat de dierentuin van ZooRide in het Binnenhof. Kinderen kunnen hun lievelingsdier uitkiezen en daarmee zelf door het winkelcentrum rijden. Op zondag daar het kindertreintje, waarvoor men kan opstappen op het Buitenplein.

Iedere eerste woensdag van de maand is er een kidsworkshop op het Binnenhof, waarin kinderen creatief bezig zijn. De eerstvolgende vindt plaats op woensdag 6 augustus. Tijdens deze workshop kunnen kinderen sleutelhangers maken of op doek schilderen. De eerste workshop na de zomervakantie is op woensdag 3 september en staat in het teken van ‘Back to School’. Deelname is gratis. Kinderen kunnen tussen 13.00 en 18.00 uur aanschuiven. Bij Albert Heijn in het winkelcentrum is er iedere woensdag van 13.00 tot 17.00 uur een kinderkookclub. Samen met Juffrouw Maria gaan kinderen kleine hapjes maken of knutselen. Inschrijving is niet nodig en deelname gratis.

Cobra Museum

Tijdens de zomervakantie zijn kinderen iedere zondag van 10.00 tot 13.00 uur welkom in het Kinderatelier van het Cobra Museum. Onder begeleiding leven zij zich uit met verschillende kunstzinnige en creatieve opdrachten. Deelname is gratis voor kinderen van bezoekers en er is vrije inloop.

Als extra service voor kinderen en hun ouders biedt het winkelcentrum extra grote parkeerplekken voor de kinderwagen, een babylounge met verschoonruimte, magnetron en flesjesverwarmer en een kinderwagen-uitleenservice. En alle dagen van de week kunnen kinderen terecht in de kids-lounge met interactieve spelletjes en op de speelplaats op het Buitenplein. Zie www.stadshartamstelveen.nl en de Facebook pagina van Stadshart Amstelveen.

Lees ook:Workshop zelfportretten maken voor kinderen
Lees ook:Zomerworkshops voor kinderen in Cobra
Lees ook:Kinderworkshop Walasse Ting in museum J.v.d.Togt
Lees ook:Stadshart wordt Lego centrum
Lees ook:BloemstylisteAriella Chezar in Stadshart

2 reacties op “Veel in Stadshart te doen voor kinderen

  1. Robert van Waning

    Het Stadsplein is een ideaal speelplein. Heel geestig zijn de kinderen van expats die daar leren fietsen en rollerskaten. Daar horen geen scooters doorheen te rijden en al helemaal niet over het voetpad onder de luifel van de bibliotheek. (Ik blijf dit herhalen totdat het scooterverbod wordt gehandhaafd.)

      /   Beantwoorden  / 
  2. W. Anhoop

    Ga maar lekker op het gemeentehuis herhalen. Spammer!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.