Catwalk voor honden in Stadshart

fotodogwalkTer gelegenheid van dierendag deed Stadshart Amstelveen zondag iets voor honden. Er was een ‘Unexpected Dogwalk’ in het winkelcentrum voor de trouwe viervoeters.

Honden konden samen met hun baasjes paraderen op de dogwalk op het Binnenhof en gratis met elkaar op de foto. De foto kregen ze direct mee naar huis. Ook voor de honden waren er traktaties en de baasjes kregen bubbels.

Het Stadshart pretendeert te staan voor ‘sfeervol en elegant winkelen’, bij bekende ketens als Bijenkorf, Scotch & Soda, ZARA, Massimo Dutti, Fossil, G-Star Women, Superdry en Van Gils. Maar ook in boetiekjes en vernieuwende concepten als het eerste Bose Experience Centre in Nederland en een Nespresso Boutique. Dit jaar werd het Stadshart opnieuw uitgeroepen tot beste winkelcentrum van Nederland.

Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open en op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tot 19.00 uur. Op koopavond donderdag tot 21.00 uur.

Zie: stadshartamstelveen.nl/, www.facebook.com / StadshartAmstelveen en instagram.com/stadshartamstlvn/

 

Lees ook:Winkel van Flying Tiger in Stadshart
Lees ook:Tweede winkel Scotch & Soda in Stadshart
Lees ook:Artikelen Stadshart nu online te vinden
Lees ook:Colori shoenen in Stadshart
Lees ook:Mode en bloemen bij lente in Stadshart

Eén reactie op “Catwalk voor honden in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.