Herbert Raat doet aangifte tegen meisjes in metro

Herbert Raat

Gemeenteraadslid Herbert Raat, lijsttrekker voor de VVD bij de komende raadsverkiezingen, heeft bij de politie aangifte gedaan tegen drie meisjes van Marokkaanse komaf, die hem lastig vielen en onder meer bespuwden in de metrolijn 51 naar Amstelveen. Hij deed de aangifte samen met een medepassagier, Fred genaamd, die ook door het drietal werd bedreigd. Een ander Marokkaans meisje verzette zich tegen het trio en vond hun optreden stijlloos.

Raat over Fred: “Hij nam van de week contact met me op en reageerde op mijn blog. We hebben toen afgesproken samen aangifte te doen. Ik hoop dat ze binnenkort aangehouden kunnen worden op basis van de camerabeelden die op de stations hangen.”

Lees ook:Brandes: seksueel getint chatcontact met meisje
Lees ook:Seks chatcontact Brandes al enkele jaren oud
Lees ook:Raat: ‘Geen examenfraude Amstelland College’
Lees ook:Politie zoekt helpende automobilist
Lees ook:Negen maanden plus boete voor inrijden op agent

12 reacties op “Herbert Raat doet aangifte tegen meisjes in metro

 1. Hans van der Liet

  Heel goed. En dan eens kijken wat er overblijft van de rare opmerkingen die ene “Hmmmm” elders op deze site maakte over dit voorval.

    /   Beantwoorden  / 
 2. frank bikker

  Goed van de hr. Raat. Ik ben benieuwd wat de afloop zal zijn. Ik denk dat Hmmmmm een cursus begrijpend lezen nodig heeft. In dit geval volkomen met je eens, Hans. ( Komt niet vaak voor he)

    /   Beantwoorden  / 
 3. hmmm

  hmmmm…. De heer raat van de VVD zet zijn actie om aandacht te krijgen voort en probeert met zijn anti-allochtonen-houding de PVV stemmers in amstelveen achter zich te krijgen!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. hmmm

  hmmm… ik hoop niet dat de amstelveense politieagenten hun tijd moeten verdoen aan deze publiciteitsactie van raadslid de raat van de vvd!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 5. hmmm

  hmmm.. de heer raat is duidelijk ongeschikt voor een functie als volksvertegenwoordiger: iemand die niet eens in een metro 3 meisjes tot rust kan brengen zonder zijn handjes te laten wapperen is alleen geschikt voor de knokploegen van geert wilders en heeft in amstelveen echt niets te zoeken.

    /   Beantwoorden  / 
 6. hmmm

  hmm … het is toch te gek dat de heer raat niet direct aangifte heeft gedaan, maar meer dan een week heeft geacht tot hij weer eens leuk in het nieuws kan komen!!! een en ander is wel erg verdacht en de bedoelingen van de heer raat zijn duidelijk: hij wil als iemand die hard optreedt tegen marokkanen de PVV-stemmers naar de VVD halen: weten we gelijk waar de VVD voor staat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Johan Bos

   Ik begrijp dat men zich gedwee moeten laten lastig vallen, althans wanneer dat door moslims of allochtonen gebeurt, uit vrees voor een volgeling van Wilders te worden aangezien?

     /   Beantwoorden  / 
 7. Hans van der Liet

  Als de VVD staat voor keihard optreden tegen geteisem, dan roep ik: Bravo!

    /   Beantwoorden  / 
 8. frank bikker

  Tegen a-sociaal gedrag dient altijd op worden getreden en uit het welke hoek het komt is volstrekt onbelangrijk. Hmmmm is antiPVV, ik ook, maar als de man gelijk heeft, geef je alleen de PVV munitie in handen. Een beetje dom van je, hmmm

    /   Beantwoorden  / 
 9. geram&getimmer

  Sinds wanneer is het een politieke daad, om aangifte te doen, als je door 3 vrouwen wordt gemolesteerd, bespuugd en bedreigd? Kennelijk vinden hier mensen dat je dan voor eigen rechtertje moet spelen. Als het dan meestal Marrokanen betreft, heeft dat niets met racisme te maken, maar met statistische cijfers. Als we het over normen en waarden hebben, is aangifte doen de juiste weg en heeft Herbert Raat niets is ongewoons gedaan, maar heeft hij exact gehandeld hoe het zou moeten. Doe je het zelf, dan word jij opgepakt door de politie en kun je straf verwachten voor het feit, dat je je zelf verdedigde. Tenzij we het er over eens zijn dat de aanpak van de politie waardeloos is en dat je dus toch maar zelf je handjes moet laten wapperen, wat de meeste mensen tegenwoordig ervaren als ze tevergeefs aangifte bij de politie doen. Het gevolg daarvan hebben we de laatste tijd gemerkt in Culemborg tussen Molukkers en Marokkanen. Helder lijkt het me, dat als je je als gast in dit land niet weet te gedragen, dat je dient te vertrekken. Of zijn er hier ook mensen, die het racistisch vinden als iemand zijn schoonmoeder na huis stuurt, omdat ze je op de zenuwen gaat werken? En de anti-PVV-ers onder ons.. Ga eens lekker op vakantie naar Egypte. Een paar weekjes en je weet wat ons voorland is, zodra over 20 tot 30 jaar de eerste Islamitische Republiek der Nederlanden in beeld komt. Onzin? Vergelijk nu, dan eens met de jaren dertig uit de vorige eeuw voor wat betreft de combinatie van slecht draaiende economie en de poltiek van Colijn: “Ach het valt allemaal wel mee en Nederland is veilig. Nederland, gaat u rustig slapen!”. Tien jaar later was wel mooi Hitler aan de macht. Geert Wilders is geen Hitler, hij probeert slechts te voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt. Nederland, slaapt u nu rustig?

    /   Beantwoorden  / 
  1. frank bikker

   Volkomen mee eens dat de hr. Raat aangifte heeft gedaan. Ik ben anti PVV. Weet je waarom omdat hij een geheel geloof met al zijn aanhangers op enkele uitzonderingen na over 1 kam scheert en dan ga jij juist hem vergelijken met een persoon aan wie het Nederland ontbeerde in de jaren dertig? Ik ben van mening dat je best de waarheid mag zeggen, maar niet op zo’n manier, waardoor je juist nog meer extremisten kweekt.

     /   Beantwoorden  / 
 10. Onno

  Ik heb nog nooit zo heerlijk geslapen !

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.