Politie zoekt helpende automobilist

De politie zoekt zowel de bestuurder van de auto die vorige week vrijdagochtend (22 mei) op de Eleanor Rooseveltlaan een 14-jarig meisje aanreed als een behulpzame andere automobilist.  De eerste is na het ongeval doorgereden. Een andere automobilist schoot te hulp. De politie zoekt hem, in verband met het onderzoek.

Het meisje liep op de onheilsdag tussen 11.30 en 12.00 uur over het zebrapad op de rotonde waar Eleanor Rooseveltlaan en Straat van Messina elkaar kruizen. Daar werd zij aangereden door een grijze auto, waarvan de bestuurder dus is doorgereden.


De achter hem rijdende automobilist stopte wel, vroeg hoe het met het meisje ging en of hij een ambulance moest bellen. Zij is zelf naar huis gegaan, maar later op de avond moest er alsnog een ambulance komen, omdat ze ernstige pijn had. Zij bleek gekneusde ribben, een gekneusd been en een hersenschudding aan de klap te hebben overgehouden. In verband met het onderzoek komt de politie graag in contact met deze behulpzame automobilist. Hij kan contact opnemen via 0900-8844.

Lees ook:Getuigen van aanrijding met letsel gezocht
Lees ook:Ongeluk met gestolen auto op Beneluxbaan
Lees ook:Auto reed door na aanrijding meisje
Lees ook:Wegpiraat gezocht die bijna wegwerkers omver reed
Lees ook:Meisje van scooter gereden, automobilist ramt brug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.