Ondernemersclub blij met extra geld N201

Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) is ingenomen met het voorstel van B en W in totaal 23 miljoen euro te investeren in een omgelegde N201 met meer capaciteit dan nu gepland. De organisatie zegt ‘elke maatregel toe te juichen die ertoe leidt dat de bereikbaarheid in deze regio verbetert.' Daar hoort ook een tweemaal tweebaans tracé voor de N201 bij, vindt ze.

 

 

De vereniging vindt het intussen belangrijk dat eindelijk wordt begonnen met de omlegging. ‘Dat laat onverlet dat de OA blijft pleiten voor een randweg aan de oostkant van Amstelveen, die de A9 rechtstreeks verbindt met de N201,' meldt zij verder. ‘Een dergelijke weg biedt een betere ontsluiting van de nog te ontwikkelen bedrijventerreinen langs de om te leggen N201, Westwijk, Bovenkerk en Legmeer. Ook verbetert het leefklimaat in de woonwijken, doordat doorgaand (vracht)verkeer niet langer door Amstelveen hoeft.' Aldus de OA.

 

Lees ook:Golfcentrum blijft toch bij bestreden toegang over A3-tracé
Lees ook:Ontsluiting golfodrome via Turfschip
Lees ook:Welles-nietes over nieuw onderzoek ontsluiting golfbaan
Lees ook:Regioraad stemt in met AV-lijn
Lees ook:Eigenaar golfcentrum wil nu ontsluiting via Amsteldijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.