Welles-nietes over nieuw onderzoek ontsluiting golfbaan

De ontsluiting van golfcentrum Amsteldijk blijft de gemoederen bezig houden. Tegen een weg over het A3 tracé, zoals gemeente en provincie willen, is fel actie gevoerd door bewoners van Groenelaan. Die verwachten extra verkeer door hun wijk. Volgens D66 en VVD heeft verkeerswethouder Levie toegezegd een andere mogelijkheid, langs Turfschip. te onderzoeken, maar is dat niet gebeurd. In reactie op vragen van Lex Hendriksen (namens beide fracties) ontkende Levie de toezegging in de raadscommissie Ruimte, Wonen en Natuur. Dus resultaten van het onderzoek, zoals gevraagd door beide fracties, zijn er ook niet, bleek uit het betoog van Levie.Het actiecomité heeft alle alternatieven besproken met gedeputeerde Talsma, zei hij. Die wil vasthouden aan ontsluiting via het A3-tracé. Hendriksen bestreed de opvatting van Levie dat de commissie niet om onderzoek heeft gevraagd.  Volgens raadslid Vervenne van de VVD willen beide fracties alleen streven naar fatsoenlijke afronding van het dossier. Hij constateerde dat de gemeente een bouwvergunning heeft verleend voor ontsluiting via de Amsteldijk en vroeg de wethouder toe te geven dat nieuw onderzoek naar alternatieven gewon niet heeft plaatsgevonden. Maar Levie hield vol dat daar nooit om is gevraagd. En hij kan geen antwoord geven op een vraag die niet is gesteld, voegde hij er aan toe. Het dossier is volgends hem zeer ordelijk afgesloten.

Lees ook:Ontsluiting golfcentrum blijft via A3-tracé
Lees ook:Golfweg misschien toch via Amsteldijk
Lees ook:VVD wil duidelijkheid over ontsluiting golfbaan
Lees ook:Award en gunstige uitspraak RvS voor golfcentrum en
Lees ook:Eigenaar golfcentrum wil nu ontsluiting via Amsteldijk

2 reacties op “Welles-nietes over nieuw onderzoek ontsluiting golfbaan

  1. Frank Bikker

    Alle bewoners die aan het Turfschip wonen zijn TEGEN!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. gerben

    En komen de bewoners in actie/ verweer?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.