Alzheimer Café in Woonzorgcentrum ‘De Luwte’

Alzheimer-cafeEr wordt weer een zogenoemd Alzheimer Café gehouden, op donderdag 27 oktober (19.30 uur) in Woonzorgcentrum ‘De Luwte’ van Zonnehuisgroep Amstelland aan het Wimbledonpark 361. Zaal open vanaf 19.00 uur.

Marloes Kompeer (Vita Amstelland) en José Groenendaal (Brentano) zullen uitleg geven over diverse soorten dagbesteding in Amstelveen. Aan de orde komen: Als iemand dagbesteding geadviseerd krijgt, wat dan? Wat kan dagbesteding bieden voor mensen met de ziekte van Alzheimer of andere vormen van dementie? Wat biedt dagbesteding aan de mantelzorgers? Wat zijn voorwaarden voor deelname? Uit Welke vormen van dagbesteding kun je kiezen?

Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen. Bovendien zullen de volgende organisaties in het Alzheimer Café aanwezig zijn om in de pauze informatie te geven over hun dagbesteding: Woonzorgcentrum De Luwte; Dagbesteding Groenelaan; Zorg wijnboomgaard de Amsteltuin; Zorgboerderij Innerart en het Odensehuis van Vita Amstelland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van de Alzheimer Cafés Regio Amstelland en Meerlanden, e-mail: [email protected]

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, jong en oud, familie, mantelzorgers, hulpverleners en overige belangstellenden. U hoeft zich niet van te voren aan te melden, u kunt gewoon binnenlopen. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

 

 

 

Lees ook:Alzheimer café in de Luwte
Lees ook:Alzheimer café over muziek bij dementie
Lees ook:Alzheimer café in De Luwte
Lees ook:Alzheimer Café Amstelveen in De Luwte
Lees ook:Alzheimer Café over ‘geurtherapie’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.