Start bouw Groenelaan 1 in Amstelveen

RVF_1207 - Version 2_persberichtEind vorige week startte feestelijk de bouw van het project Groenelaan 1 in Amstelveen gevierd. Het project is ontwikkeld door Efame B.V. en ontworpen door Lafour en Wijk Architecten. Het bestaat uit 84 appartementen onder de naam ‘Orangerie’, verdeeld over 2 woontorens. De 2 torens zijn met elkaar verbonden door middel van een parkeergarage op de begane grond. Op het dak van de parkeergarage wordt een daktuin aangelegd.

Efame B.V. (een samenwerking van M.J. de Nijs Projectontwikkeling en H.A. Punt Beheer), Altera Vastgoed NV en wethouder Peter Bot sloegen samen een ‘eerste’ paal.

“Deze twee woontorens zijn een mooie aanvulling op het prachtige plan De Ontmoeting. Het gebied krijgt hierdoor nog meer de uitstraling van een woonwijk. Ik hoop binnen niet al te lange tijd het woonareaal te kunnen uitbreiden,” zei Bot. Het gehele project is verworven door vastgoedfonds Altera Vastgoed NV.  De flats in de torens “Camelia” en “Oleander” en de parkeerplaatsen worden in de vrije sector worden verhuurd. Altera heeft al eerder het complex “De Edelstenen” in portefeuille genomen in het naastgelegen plan “de Ontmoeting” dat door De Nijs in het voorjaar van 2014 is opgeleverd.

Groenelaan 1 wordt gebouwd door Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen uit Warmenhuizen en zal naar verwachting worden opgeleverd in het eerste kwartaal van 2017. Meer informatie over de verhuur van de woningen: [email protected]).

 

Lees ook:Bouw wooncomplex 250 (vooral vrije sector) woningen gestart
Lees ook:Start bouw woontoren in Keizer Karel Park
Lees ook:Twee flatgebouwen op plaats van kantoren
Lees ook:Woontoren met 100 flats vervangt kanoorgebouw
Lees ook:Middeldure woningen op plaats Ons Tweede Thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.