Staking in onderwijs, extra films in Cinema

Early Man NL. ©-2017-Entertainment-One

Early Man NL. ©-2017-Entertainment-One

Stakende leraren dus open bioscopen, lijkt het. In elk geval draait Cinema Amstelveen op de stakingsdag, woensdag 14 maart, extra films voor de jeugd.

Om 11.00 draait Early Man (NL) – Het stenen tijdperk versus het bronzen tijdperk.

Early Man is de nieuwste familiefilm uit de studio van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep. Een hilarische komedie die zich afspeelt in het begin der tijden. Holbewoner Dug en zijn stamgenoten rocken de steentijd, maar dan wordt hun vallei aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit de bronstijd. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden.

Om 12.50 draait Ferdinand (NL 2D) – Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar ook 24 uur per dag online te bestellen.

 

 

Lees ook:Hele Paasweekend naar de bios als men wil
Lees ook:Kleuterbios: Dikkertje Dap in Cinema AV
Lees ook:Politie schiet stier dood op Aelbrechtlaan
Lees ook:‘De Stier’ weg uit Broersepark
Lees ook:Kleuterparty met diverse films in Cinema AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.